Elita intelectualilor români din Târgu Mureș consideră că Theodora Benedek poate deveni figura providențială pentru oraș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 353 Vizualizări

Elita intelectualilor români din Târgu Mureș consideră că Theodora Benedek poate deveni figura providențială pentru oraș

Prof. univ. dr. HORAȚIU SUCIU, președintele Senatului Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, şeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară din cadrul Institutului de Urgenţă de Boli Cardiovasculare şi Transplant din Târgu Mureş, președintele Colegiului Medicilor Mureș, membru al Academiei de Științe Medicale.

”Anul 2020 este momentul Partidului Național Liberal, atât la nivel național cât și la nivel local, iar acest lucru stă în puterea noastră să îl transformăm în realitate. Bineînțeles că lucrurile nu sunt ușoare. Lupta este grea. Vreau să remarc ambiția, puterea și determinarea doamnei profesor Theodora Benedek de a se angaja în această luptă care, știm cu toții, va fi grea și de lungă durată și nu nepărat una frumoasă.  De noi depinde să avem acel spirit de echipă care să ne permită să ne atingem obiectivele. Sunt onorat să deschid lista candidaților pentru Consiliul Local Târgu Mureș. Acest lucru s-a transformat într-o tradiție care a fost benefică până în prezent. Este o tradiție pe care noi trebuie să o onorăm în continuare și să o îmbunătățim printr-o performanță care să se constituie în cea mai bună performanță a Partidului Național Liberal la alegerile locale. Doresc ca în urma acestor alegeri să obținem cel mai mare număr de consilieri locali, lucru care se va constitui într-un motor esențial pentru ajutorul primarului Târgu Mureșului care, evident, ne dorim să fie Theodora! În ceea ce o privește, o felicit pentru programul pe care îl are și doresc să o asigur de sprijinul echipei noastre și de sprijinul meu personal în a ne atinge obiectivele, pentru că toți vrem același lucru: o schimbare în administrația locală, o schimbare în bine pe care o așteptăm de mult timp și această schimbare să fie în folosul cetățenilor și al comunității noastre. Cred că o merităm, iar noi, Partidul Național Liberal suntem cel mai puternic vehicul politic în acest moment. Trebuie să ne manifestăm în așa fel încât să nu pierdem această conjunctură favorabilă. Echipa de consilieri pe care am onoarea să o deschid este o echipă performantă –  e vorba de personalități în domeniile lor individuale, dar care se constituie și într-o echipă care va putea să facă schimbarea. Încă o dată succes, Theodora! Sper să fie o luptă pe care să o câștigi! Noi îți vom fi alături!”

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

 

 

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE