Home / Invatamant / Leonard Azamfirei, rectorul UMFST, vicepreședinte al Consiliului Naţional al Rectorilor din România

Leonard Azamfirei, rectorul UMFST, vicepreședinte al Consiliului Naţional al Rectorilor din România

Distribuie

Prof. dr. Leonard Azamfirei, rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Ştiinţe şi Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” din Târgu Mureş, a fost ales în funcția de vicepreședinte al Consiliului Naţional al Rectorilor (CNR) din România, în cadrul unei reuniuni a plenului CNR desfășurată la Brașov în perioada 18-20 septembrie 2020. Această reuniune a avut pe ordinea de zi alegerea noii conduceri CNR pentru mandatul 2020-2024 precum și măsurile organizatorice privitoare la organizarea învățământului superior și finanțarea acestuia în perioada următoare.

La eveniment au participat viceprim-ministrul Raluca Turcan, ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, consilierul prezidențial Ligia Deca, secretari de stat și responsabili din Ministerul Educației și Cercetării și din Ministerul Sănătății.

Președinte CNR a fost ales Sorin Mihai Câmpeanu, rectorul Universității de Ştiinte Agronomice şi Medicină Veterinară din Bucureşti, iar secretar general Mihnea Costoiu, rectorul Politehnicii din București.

Consiliul Național al Rectorilor este constituit din rectorii a 74 de instituții de învățământ superior din România, el reprezentând universităţile acreditate din România, în raport cu autorităţile statului. Între atribuţiile sale se numără formularea de recomandări şi propuneri asupra strategiei de dezvoltare a învăţământului superior şi asupra oricăror probleme relevante pentru modul de funcţionare a sistemului de învăţământ superior.

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.