Ludovic Orban, sprijin pentru liberalii mureșeni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 736 Vizualizări

Ludovic Orban, sprijin pentru liberalii mureșeni

Prezent la Reghin unde a vizitat Compania IRUM SA, premierul Ludovic Orban și-a reafirmat sprijinul pentru candidații liberali mureșeni pentru alegerile din 27 septembrie.„Gabriel Toncean este  un om care deja are succese, un om care este cunoscut și sunt convins că locuitorii din Reghin îl vor pune la muncă pentru Reghin și nu pentru el. De altfel, Gabriel Toncean e consilierul meu personal pe probleme de sport, lucru care arată că avem o colaborare extrem de apropiată, iar dacă va ieși primar va avea ușile deschise la guvern pentru orice problemă a Reghinului”, a precizat premierul Ludovic Orban.

Mesajul de susținere a fost îndreptat și către liberalii Cristian Chirteș și Theodora Benedek, candidați pentru președenția Consiliului Județean Mureș, respectiv  funcția de primar al Municipiului Tîrgu-Mureș.

„Legat de  persoana domnului Cristian Chirteș, suntem în aceiași echipă și nu trebuie să anunț public că îl sprijin, lucru care îl știe toată lumea. În ce o privește pe Theodora Benedek, chiar dacă nu am avut niciodată probleme cu inima, de asemenea, suntem în aceiași echipă de foarte mult timp. Sunt oameni de calitate, oameni care într-adevăr pot să aducă o schimbare radicală în județul Mureș și îi sprijin cu toată forța”, a spus  Ludovic Orban.

(Material comandat de: PNL Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE