Îți planifici vacanța pentru anul viitor? Iată 3 destinații pe care să NU le ratezi! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 368 Vizualizări

Îți planifici vacanța pentru anul viitor? Iată 3 destinații pe care să NU le ratezi!

Îți planifici vacanța pentru anul viitor? Iată 3 destinații pe care să NU le ratezi!

Anul acesta a fost extrem de diferit față de tot ce ai trăit până acum, iar vacanțele s-au desfășurat cu multe restricții, pentru ca turiștii să fie în siguranță. Dacă te-ai numărat printre norocoșii care totuși au putut să profite de această vară pentru a se relaxa la mare sau la munte, cu siguranță nu ai profitat la maximum de concediu, dar la întoarcerea acasă ai simțit ca anul viitor va fi mai bine!

TOP 3 destinații de vizitat anul viitor: 

 

  • Ibiza

 

Ibiza este o insulă mică, dar are multe de oferit unui turist. Mai mult, este o destinație renumită de zeci de ani pentru cei care muncesc din greu, dar petrec pe măsură. După câteva ore de zbor, ești suficient de departe pentru a te bucura de temperaturi blânde, indiferent de perioada în care vei ajunge să o vizitezi.  

Unele dintre cele mai populare cluburi se află în Ibiza, ceea ce înseamnă că este în continuare prima alegere pentru persoanele care doresc să danseze și să petreacă. Insula găzduiește 7 astfel de locații principale și o mulțime de spații mai mici, astfel că oricine vine aici în vacanță va găsi un ritm care să-l țină treaz până dimineață.

  •  Sicilia

Dacă ajungi în Italia, nu rata partea sudică a țării. Vizitează așezarea antică incredibil de bine conservată din Ragusa, unde poți vedea impresionantul Palazzo dei Normanni, din Palermo. În plus, poți face o excursie până la vulcanul Etna sau, pur și simplu, să te relaxezi pe superbele plaje cu nisip fin, bucurându-te de un cocktail local. Sicilia este bijuteria turismului italian și îți va încânta atât ochii, cât și papilele gustative. 

Nu uita să încerci celebrele Arancini, biluțele de orez prăjite, umplute cu tot felul de bunătăți, gustarea perfectă pentru plimbarile lungi pe străzile înguste. 

 

  • Rhodos

 

Dacă planul tău este să vezi Grecia, vizitează Rhodos, o insulă plină de de istorie, a cărei capitale este un oraș medieval extrem de frumos. În plus, în interiorul zidurilor acesteia, există doar străzi pietonale. Vei putea face o plimbare și te vei bucura de fermecătoarele alei pavate și de monumentele istorice. Mai mult decât atât, acolo vei găsi multe taverne, restaurante și magazine, care te vor încânta. 

Totuși, locul este destul de aglomerat și ar fi bine să alegi o perioadă din extra-sezon, pentru a-l aprecia așa cum se cuvine. Dacă vizitezi Rhodos cu copiii, ar trebui să mergeți la Aquarium, care este situat la nord de Mandraki, chiar lângă cazinou.

De asemenea, vei putea admira vestigiile Acropolei din Rhodos, situată la 2 km distanță de orașul medieval, pe versanții muntelui Smith. Acolo, poți vedea și ruinele Stadionului, Teatrul și Templul lui Apollo. Acest sit arheologic este destul de mic, iar intrarea este liberă.

În concluzie, nu este prea devreme să planifici vacanța pentru anul viitor, mai ales că turismul mondial a fost grav afectat de pandemie, iar hotelierii oferă acum discount-uri uriașe pentru turiștii care rezervă sejururi din timp. Poți profita la maximum de această perioadă și de reduceri, iar anul viitor poate te vei bucura mult mai mult de vacanță, poate chiar vei ajunge în destinația la care ai visat toată viața!

Sursa foto unsplash.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE