Home / Politic / Primarul Ovidiu Mălăncrăvean și creatorul Ghișeul.ro, George Anghel, bat palma pentru digitalizarea Sighișoarei

Primarul Ovidiu Mălăncrăvean și creatorul Ghișeul.ro, George Anghel, bat palma pentru digitalizarea Sighișoarei

Distribuie

Luni, 21 septembrie, a avut loc la Sighișoara întâlnirea dintre domnul George Anghel, creatorul Ghișeul.ro, cel mai de succes proiect digital implementat la nivel național, care a reunit  pentru prima dată peste 400 de instituții publice din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Brașov, Sibiu sau Târgu Mureș și primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

În urmă acestei întâlniri s-au stabilit primii pași care se vor lua pentru digitalizarea completă a Sighișoarei. Acest proiect fără precedent a început din august 2020, fiind un proiect esențial pentru transformarea digitală a Sighișoarei.

“Sighișoara este în prima linie a digitalizării din România și ne bucurăm să putem face asta aici. Am găsit la Sighișoara o administrație pregătită pentru a trece în era digitală, și care cunoaște toate beneficiile pe care digitalizarea le poate aduce cetățenilor și companiilor locale. Fenomenul are un sprijin real în domnul primar Ovidiu Mălăncrăvean, pe care l-am găsit foarte determinat să facă din tehnologie o experiență zilnică în viața sighișorenilor. Proiectul este menit să interconecteze cetățenii și companiile din Sighișoara cu toate instituțiile din oraș în vederea asigurării accesului rapid și confortabil la serviciile publice”, a declarat George Anghel.

“Un loc central în strategia de digitalizare a Sighișoarei îl ocupă accelerarea educației digitale a generațiilor care vor fi viitorii administratori ai orașului nostru. Ne dorim că tinerii să aducă în spiritul administrației inovația, entuziasmul și eficiența specifice vârstei lor. Pentru că aceste lucruri să se întâmple, vom fi o prezentă constantă în toate unitățile școlare, colaborând îndeaproape cu dăscălii și învățându-i pe elevi încă de pe băncile școlii cum să facă plăți online, să semneze electronic sau să aibă identitate electronică”, a declarat prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean.

(Material comandat de: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200019 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Stații de autobus inteligente cumpărate de Primăria Cristești

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Cristești a demarat, în data de 23 februarie 2024, o licitație …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.