Sighișoara, orașul turistic exemplu în gestionarea pandemiei COVID-19 Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 581 Vizualizări

Sighișoara, orașul turistic exemplu în gestionarea pandemiei COVID-19

Organizare exemplară în contextul pandemiei COVID-19  în Sighișoara, orașul-cetate care în această vară a primit zeci de mii de turiști. Măsurile luate de autoritățile locale au ferit orașul de un eventual focar, siguranța fiind principalul motiv pentru care numărul mare de vizitatori a decis să viziteze situl aflat în Patrimoniul Mondial UNESCO.

”Am fost stăpâni pe situație încă de la început chiar dacă Spitalul Municipal Sighișoara a fost spital-suport în contextul pandemiei COVID-19. Am redistribuit 400.000 de lei către spital și ne-am asigurat că medicii au asigurat tot echipamentul necesar pentru luptă cu virusul. Vreau să mulțumesc pe această cale personalului medical, cetățenilor orașului nostru și turiștilor care s-au comportat exemplar și au avut grijă unii de alții. Nu am uitat nici de cei defavorizați, peste 100 de persoane  primind cazare și trei mese pe zi prin Platforma Sighișoara Unită și Direcția de Asistentă Socială. Am reușit să dezinfectăm 560 de scări de bloc cât și străzile orașului”, a declarat prof. Ovidiu-Dumitru Mălăncrăvean, primarul municipiului Sighișoara.

Turiștii sunt așteptați în continuare la Sighișoara, toamna fiind, după spusele multor localnici, cel mai frumos și liniștit sezon în Cetatea Medievală.

(Material comandat de: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200019 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE