Digitalizarea Reghinului o prioritate pentru Gabriel Toncean politica
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 146 Vizualizări

Digitalizarea Reghinului o prioritate pentru Gabriel Toncean

Gabriel Toncean, candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Reghin, și-a prezentat câteva puncte din proiectul său de digitalizare a orașului.
”De câte ori nu s-a întâmplat să facem mai multe drumuri la instituțiile publice pentru a rezolva o singură problemă. Iar asta se întâmplă fie din cauza lipsei informațiilor necesare, fie din cauza unui sistem învechit, care funcționează încă în mare parte pe bază de hârtie și plăți făcute în numerar.
Digitalizarea serviciilor publice locale ar fi trebuit să se facă de mult. În era dispozitivelor cu internet de mare viteză, pe care le purtăm cu toții în buzunar, este strigător la cer să ne mai plimbăm cu hârtiile sau banii în mână și să stăm la coadă pentru orice problemă banală. Viziunea mea și a echipei PNL pentru #Reghin este de a dezvolta ghișeul electronic al cetățeanului. Ne dorim un sistem integrat, care să permită reghinenilor soluționarea online a anumitor obligații sau solicitări pe care le au către autoritățile locale.
În acest sens ne bucurăm de expertiza colegului nostru Mihai Farcaș, care are peste 15 ani de experiență în dezvoltarea soluțiilor software pentru unele dintre cele mai mari companii ale României și nu numai.”, a declarat candidatul PNL.
Citește mai multe despre Strategia Reghin Smart City aici >> https://gabrieltoncean.ro/proiectele-mele/

Material comandat de: PNL Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE