Home / Slider / Ibănești, în National Geographic

Ibănești, în National Geographic

Prestigioasa revistă National Geographic Traveler a alocat zece pagini comunei Ibănești în cea mai recentă ediție tipărită.

Fotojurnaliștii de la National Geographic au parcurs la pas traseul Via Transilvanica ce străbate comuna, într-o savuroasă descoperire a farmecului și realizărilor ce au făcut din Ibănești o comună fruntașă.

„Este cea mai prestigioasă revistă de turism din lume și, dacă au scris așa frumos despre noi, înseamnă că au descoperit lucruri bune. Ibăștenii sunt mândri de frumusețea acestor meleaguri binecuvântate, iar eu sunt mândru de dragostea pentru frumos a oamenilor de la noi din comună. Dacă vă uitați, în Ibănești nu prea există casă urâtă, nu există geamuri fără flori, nu există curte să nu fie pusă în rânduială. Suntem bucuroși și mândri”, ne-a declarat Dan Vasile Dumitru, primarul comunei Ibănești.

(Material comandat de: Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200019 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Revalorizarea profesională a românilor din țară și diaspora

Prea mulți români consideră că țara se îndreaptă într-o direcție greșită, conform tuturor sondajelor. Eu …