Home / Administratie / Ibăștenii vor putea să-și facă actele de identitate acasă la ei

Ibăștenii vor putea să-și facă actele de identitate acasă la ei

Distribuie

Veste cât se poate de bună pentru locuitorii comunei Ibănești. Astfel, în perioada  următoare ei își vor putea face cărțile de identitate la ei în comună, fără a mai fi nevoie să se deplaseze la Reghin.

„Locuitorii comunei își vor putea face cărțile de identitate în  Ibănești, la Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (S. P. C. L. E. P.) Ibănești. Primăria Ibănești a achiziționat aparatura, echipamentele și a realizat demersurile necesare funcționării acestuia. Personalul este pregătit, a urmat cursurile de instruire, iar serviciul a primit avizul de funcționare de la Direcția pentru Evidența Persoanelor și Administrarea Bazelor de Date (DEPABD) București”, a fost mesajul postat pe Facebook de primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru.

Potrivit acestuia, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenţă a Persoanelor (S. P. C. L. E. P.) Ibănești va fi inaugurat cel mai probabil după alegerile locale de duminică, 27 septembrie.

„În prezent, acesta este pregătit pentru inaugurare, însă am amânat deschiderea acestuia pentru perioada de după alegeri, pentru a nu implica electoral o măsură care ține strict de administrația publică. Cert este că, în câteva zile, locuitorii comunei Ibănești nu vor mai fi puși pe drumuri, nu vor mai fi nevoiți să meargă la Reghin pentru eliberarea cărților de identitate”, a precizat Dan Vasile Dumitru.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.