Cu oameni buni, se poate și în Sântana de Mureș! Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 285 Vizualizări

Cu oameni buni, se poate și în Sântana de Mureș!

Marius Cerghizan – candidatul Partidului Național Liberal la Primăria Sântana de Mureș.

”În viziunea mea și a echipei mele, Sântana de Mureș nu mai este de mult o comună din mediul rural. Comunitatea noastră trebuie să devină acel loc unde să ne bucurăm de toate beneficiile tehnologice ale secolului XXI și în același timp să devină locul cel mai bun de trăit din județul Mureș, un loc confortabil vieții, mobil și interconectat, să asigure locuitorilor săi educație și sănătate accesibile și de calitate, să producă dezvoltare economică prin deschiderea față de mediul de afaceri onest, în condiții de eficiență și transparență administrativă.

Voi înființa in cadrul Primăriei Sântana de Mureș un serviciu care să se ocupe exclusiv cu scrierea și depunerea de proiecte pentru atragerea de fonduri europene.

Fondurile europene au devenit o sursă accesibilă și viabilă de finanțare, o dată cu atragerea a 79,9 miliarde de euro pentru România, de câtre președintele Klaus Iohannis. O mare parte din fonduri vor fi alocate pentru zona metropolitană, zonă care trebuie să iasă din umbra marilor orașe, proiect realizabil dovedit și de alți primari, nu doar din județul Mureș.

Voi crea o echipă de profesioniști dedicați, selectați pe criterii de intergritate, cu aptitudini relevante pentru a fi capabili  să scrie proiecte eligibile. Doar așa vom putea pune în aplicare proiecte prin care, în câțiva ani nu vom mai avea în Sântana de Mureș nicio stradă neasfaltată și nicio casă fără apă și canal.  Astfel de oameni vreau să am lângă mine!

Operativitate în rezolvarea solicitărilor cetățenilor şi performanța profesională vor caracteriza noua administrație.

Toate posturile vacante din Primăria Sântana de Mureș vor fi ocupate prin concurs, cu respectarea legii, iar concursurile vor fi promovate conform prevederilor legale. E nevoie de o nouă etică a funcționarului public, bazată pe un comportament prietenos și responsabil. Niciun cetățean nu va mai fi subestimat sau ignorat, din contră, va fi ajutat să își definească problema și să o adreseze corect și în termeni legali.

Cei din trecut aparțin trecutului, iar viitorul este al celor curajoși, al celor care cred în frumusețea visurilor lor!

În Sântana de Mureș avem comori neexploatate, printre care satul Curteni, un loc transformat de oamenii de aici într-o oază a florilor. Acești oameni au nevoie de o mână de ajutor pentru a transforma pasiunea și business-ul lor într-un brand cunoscut la nivel național și, mai mult decât atât, într-o destinație care își merită numele de ”Mica Olandă”.

”Sunteți tânăr și avem încredere în dumneavoastră! Vă rugăm să nu ne dezamăgiți!” – aceasta a fost cea mai mare rugăminte a oamenilor din Sântana de Mureș, pe care i-am cunoscut prin întâlnirile avute în toate satele aparținătoare comunei. Acești oameni mi-au reamintit esența responsabilității de primar: ești ales pentru a servi cetățenii, interesele lor, dorințele și necesitățile lor. Eu știu că servindu-i pe ei, voi servi comunității din care fac parte, in mijlocul căreia trăiesc și vreau să îmi cresc copiii! Și cea mai mare dorință a mea este nu doar să mă ridic la nivelul așteptărilor comunității din Sântana de Mureș, dar mai ales să nu-mi dezamăgesc copiii.

Așa să mă ajute Dumnezeu!”

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL / Tiraj: 2.000 de exemplare)

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE