Înscrieri la cursurile Logiscool Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 369 Vizualizări

Înscrieri la cursurile Logiscool Târgu Mureș

Coordonatorii Logiscool România au transmis marți, 22 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că Logiscool, lider în programele edu – tech pentru copii, reia cursurile în școli, respectând toate normele epidemiologice, dar, păstrează și module în format online live, prin videoconferință, pentru cei care aleg să învețe online, iar aceste cursuri vor oferi elevilor posibilitatea de a dezvolta noi abilități, având acces la un viitor al digitalizării, indiferent de drumul pe care îl vor alege. Elevii vor învăța cum să dezvolte singuri o aplicație sau să construiască un joc, dar și cum să editeze un clip video.

Cursurile de programare și robotică încep în sediile de pe strada Mihai Viteazul numărul 26, la data de 28 septembrie, iar elevii pot opta pentru cursuri la sediul școlii sau pentru cursuri online. Modulele se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 7 – 17 ani, formându-se grupe de 6 – 12 cursanți, din aceeași categorie de vârstă, fără să necesite cunoștințe anterioare pentru grupele de începători.

Lecțiile au o durată de 90 de minute și au loc o dată pe săptămână, pe toată durata anului școlar, prețul unui modul fiind de 260 de lei pe lună.

,,Urmând cursurile Logiscool, elevii vor putea descoperi, printre altele, limbajele de programare JavaScript,  C#, dar și Python, unul dintre limbajele cu cea mai rapidă dezvoltare. În plus, elevii vor putea încerca și bazele dezvoltării în Virtual Reality (VR). Cursurile vor putea fi urmate și online live, prin videoconferință. Atât cursurile din sălile de clasă, cât și cele online îmbină jocul cu principiile de programare, accentul fiind pus pe a înțelege procesul și a integra informația. Toți cei înscriși la cursurile Logiscool, fie în școli sau online, vor avea acces la materiale de suport – de la tutoriale video, la resurse educative – în cadrul platformei proprii de învățare Scoolcode. Înainte de începerea cursurilor, copiii pot participa gratuit la lecții demonstrative, pentru a înțelege mai bine activitățile viitoare. Astfel, școala vine în întâmpinarea nevoilor copiilor care nu s-au mai întâlnit cu domeniul și doresc să afle mai multe despre programare”, se menționează în comunicat.

Înscrierile pentru cursuri sau lecțiile demonstrative se pot face pe site, la adresa: https://www.logiscool.com/ro/school/mures.

Andreea ȚIȚIU

(Foto: Facebook Logiscool România)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE