Modelul administrațiilor liberale performante, propus de Cristian Chirteș la Consiliul Județean Mureș Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

Modelul administrațiilor liberale performante, propus de Cristian Chirteș la Consiliul Județean Mureș

Liderul Partidului Național Liberal Mureș, senatorul Cristian Chirteș, totodată candidatul PNL pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș la alegerile locale din data de 27 septembrie, a declarat miercuri, 23 septembrie, cu prilejul unei conferințe de presă, că în mandatul 2020-2024 va implementa modelul unor administrații județene liberale de succes.

În acest sens, candidatul liberal a dat exemple Consiliile Județene din Alba, Cluj, Brașov și Sibiu, considerate ”modele de administrații performante.”

”În această campanie electorală singurul partid care a ieșit cu proiecte concrete este Partidul Național Liberal. Am fost la multe televiziuni, la multe posturi de radio, din păcate toți vorbesc doar despre principii. Nu, noi vorbim despre proiecte, despre modele de administrații performante. Aici dacă vorbim despre Zona Metropolitană este foarte clar, eu am avut discuții cu cei patru președinți de Consilii Județene administrate de Partidul Național Liberal, de liberali, vorbim de Alin Tișe de la Cluj, Ion Dumitrel de la Alba, Daniela Cîmpean de la Sibiu și prietenul meu Adi Veștea de la Brașov. Avem modele de succes de implementare a unor proiecte mari. Nu proiecte de mii de euro, proiecte de zeci de milioane de euro în aceste zone metropolitane. Nu inventăm noi apa caldă, avem modele, avem echipe care au implementat aceste proiecte, oamenii sunt dispuși să vină și aici în județul Mureș să ne ajute”, a declarat senatorul Cristian Chirteș.

În aceeași conferință de presă, președintele PNL Mureș a afirmat că în perioada viitoare Consiliul Județean Mureș are nevoie de ”proiecte mari”, proiecte ”ale Zonei Metropolitane.”

”Guvernul liberal a modificat modalitate de gestionare a acestor fonduri, nu mai există nicio scuză să spui că nu poate municipiul sau județul să acceseze mari proiecte europene că sunt pe teritoriul altor administrații. S-a rezolvat și această problemă. Totul ține de încrederea oamenilor într-o echipă care vrea, o echipă care și poate. O echipă care va avea din iarnă sprijinul unui Guvern liberal sau în jurul Partidului Național Liberal, cu un președinte care provine din Partidul Național Liberal, cu cel mai puternic grup de europarlamentari de la nivelul Parlamentului European și cu o Comisie Europeană – de ce nu? – condusă pentru următorii 7 ani de Partidul Popular European, partid din care face și Partidul Național Liberal”, a menționat senatorul Cristian Chirteș.

Susținere din partea lui Ciprian Dobre

La conferință de presă au participat și Theodora Benedek – propunerea PNL la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș și fostul lider al Partidului Național Liberal Mureș, astăzi simplu membru al partidului, Ciprian Dobre, care și-a reamintit susținerea pentru candidații liberali la conducerea Consiliului Județean Mureș și Primăria municipiului Târgu Mureș.

”Îl felicit pe candidatul nostru la președinția Consiliului Județean, care a brăzdat, cu ghilimelele de rigoare, județul cel puțin de trei ori și lucrul acesta este de subliniat și faptul că te poți vedea cu foarte puțini oameni deodată. Abnegația și efortul depus este remarcabil”, a declarat Ciprian Dobre.

Totodată, Ciprian Dobrea a mai afirmat că în această campanie electorală a fost vizibilă ”o singură echipă politică la nivelul județului Mureș, a Partidului Național Liberal”.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE