Supraveghere video modernă pentru siguranța sighișorenilor Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 162 Vizualizări

Supraveghere video modernă pentru siguranța sighișorenilor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 24 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiții ,,Reabilitare și extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Sighișoara”.

,,Pentru siguranța sighișorenilor, pentru prevenirea distrugerilor, a furturilor și tragerea la răspundere a celor vinovați de comiterea acestor fapte anti-sociale am realizat acest sistem pentru monitorizarea orașului. Obiectivul a prevăzut realizarea unei rețele de transmisie date, a unui sistem de captare imagini și a unui sistem dispecerat de prelucrare și stocare informații. Scopul sistemului este asigurarea securității persoanelor și a bunurilor din Sighișoara”, a declarat primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean.

Acest sistem modern cuprinde 55 de camere de supraveghere de înaltă calitate, de la unul dintre cei mai renumiți producători din lume, Mobotix, acoperă toate punctele sensibile ale orașului, fiind poziționate în zonele: Centru – Ana Ipătescu – Mănăstire; Cetate; Cornești – Piață agro – alimentară – Viilor; Drumuri și Poduri – Mihai Viteazu – Bărăgan. De asemenea, supraveghează intrările și ieșirile din oraș, cu camere speciale, intersecțiile și parcurile și este conectat la Dispeceratul Poliției Locale Sighișoara, incluzând și alte investiții de monitorizare realizate anterior, pentru supravegherea parcului și a depozitului de deșeuri menajere.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE