Home / Administratie / Supraveghere video modernă pentru siguranța sighișorenilor

Supraveghere video modernă pentru siguranța sighișorenilor

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis joi, 24 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că au fost finalizate lucrările la obiectivul de investiții ,,Reabilitare și extindere sistem de supraveghere video în Municipiul Sighișoara”.

,,Pentru siguranța sighișorenilor, pentru prevenirea distrugerilor, a furturilor și tragerea la răspundere a celor vinovați de comiterea acestor fapte anti-sociale am realizat acest sistem pentru monitorizarea orașului. Obiectivul a prevăzut realizarea unei rețele de transmisie date, a unui sistem de captare imagini și a unui sistem dispecerat de prelucrare și stocare informații. Scopul sistemului este asigurarea securității persoanelor și a bunurilor din Sighișoara”, a declarat primarul municipiului Sighișoara, prof. Ovidiu – Dumitru Mălăncrăvean.

Acest sistem modern cuprinde 55 de camere de supraveghere de înaltă calitate, de la unul dintre cei mai renumiți producători din lume, Mobotix, acoperă toate punctele sensibile ale orașului, fiind poziționate în zonele: Centru – Ana Ipătescu – Mănăstire; Cetate; Cornești – Piață agro – alimentară – Viilor; Drumuri și Poduri – Mihai Viteazu – Bărăgan. De asemenea, supraveghează intrările și ieșirile din oraș, cu camere speciale, intersecțiile și parcurile și este conectat la Dispeceratul Poliției Locale Sighișoara, incluzând și alte investiții de monitorizare realizate anterior, pentru supravegherea parcului și a depozitului de deșeuri menajere.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Jurământ online. Extinderea realizărilor din Livezeni, obiectivul lui Bányai István

Primarul reales al comunei Livezeni la scrutinul din 27 septembrie, Bányai István, a depus jurământul …