Theodora Benedek, expert al Comisiei Europene, pentru programe cu finanțare europeană Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Theodora Benedek, expert al Comisiei Europene, pentru programe cu finanțare europeană

Începând cu anul 2008, prof. univ. dr. Theodora Benedek a fost selectată ca expert evaluator și raportor al Comisiei Europene în cadrul programelor FP7, Eureka și Horizon 2020. În această calitate a participat la analize de proiecte în 58 de competiții europene, evaluând câteva mii de inițative de cercetare depuse de centre și universități europene de prestigiu. Au fost competiții de formare profesională, inovare, medicină regenerativă, tehnologia informației și comunicațiilor și medicină personalizată.

Începând cu anul 2015, prof. univ. dr. Theodora Benedek este Vice Chair în două paneluri științifice din programul Marie Curie al Comisiei Europene, iar în perioada 2017-2018 a fost expert delegat al Comisiei Europene la Școala Doctorală a Universitatii Aix Marseille din Franta, pentru admiterea la programul doctoral Doc2AMU, finanțat de Comisia Europeană în această perioadă.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE