Home / Politic / Toată îndemnizația de consilier donată pentru educație

Toată îndemnizația de consilier donată pentru educație

Theodora Benedek și-a donat absolut toate veniturile obținute, în perioada 2016-2019, din indemnizația de consilier local, pentru susținerea excelenței în educația tinerilor din Târgu Mureș.

“Pentru că trăim într-un oraș multicultural, am hotărât ca sumele obținute din activitatea de consilier local să fie împărțite, în mod egal, pentru susținerea excelenței în educație la Colegiul Național “Alexandru Papiu Ilarian” și la Liceul Teoretic „Bolyai Farkas”. Sumele sunt donate anual, distribuția acestora fiind la latitudinea conducerilor celor două școli. Dacă la “Papiu” s-a optat pentru acordarea unor burse individuale unor tineri de excepție, la “Bolyai” s-a constituit un fond special de susținere a performanței în educație”, a spus Theodora Benedek.

(Material comandat de: Partidul Național Liberal – Filiala Mureș / Cod unic de autentificare AEP: 21200012 / Executat de Zi de Zi Events SRL prin www.zi-de-zi.ro)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Candidații PNL Mureș pentru parlamentare

Filiala Partidului Național Liberal (PNL) Mureș a stabilit lista definitivă a candidaților pentru alegerile parlamentare …