Home / Administratie / Refugii în stațiile de autobuz din Sighișoara

Refugii în stațiile de autobuz din Sighișoara

Reprezentanții Primăriei Municipiului Sighișoara au transmis vineri, 25 septembrie, prin intermediul unei postări pe pagina oficială de Facebook, faptul că se montează cele 19 noi refugii pentru stațiile de autobuz din Sighișoara, care sunt prevăzute cu rame de protecție ce asigură etanșarea panoului împiedicând infiltrarea apei sau umidității, sunt dotate cu panouri informative, vizibile atât din interior cât și din exterior, băncuțe pentru confortul călătorilor, coș de gunoi și sunt iluminate prin alimentarea circuitului la sistemul fotovoltaic ce va alimenta kit-ul de supraveghere și automatizările din interior.

,,Pentru confortul  utilizatorilor transportului public în comun din Sighișoara am gândit acest proiect pe care îl implementăm în aceste zile. Am păstrat în general vechile poziționări ale stațiilor, pentru că sighișorenii s-au obișnuit cu ele, iar pentru confortul călătorilor am propus încă din această primăvară acest proiect, pentru că aveam stații fără refugii și era dificil pentru călători în condiții de caniculă, ploi sau ninsori”, a informat primarul municipiului Sighișoara, Ovidiu- Dumitru Mălăncrăvean.

Noile refugii vor fi amplasat în stațiile de autobuz de pe străzile: Consiliul Europei, Cornești, Mihai Viteazu, Ana Ipătescu, Viilor, Gheorghe Lazăr, Herman Oberth, 1 Decembrie 1918, Z.Boiu și Târnavei.

Andreea ȚIȚIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Szakacs Bela, primar cu 80% în Suplac

Alegerile locale pentru funcția de primar al comunei Suplac au fost câștigate clar de primarul …