Victorii mureșene în Liga 3 Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 439 Vizualizări

Victorii mureșene în Liga 3

În prima zi a etapei a treia din cadrul seriei 9 a Ligii 3 de fotbal s-au disputat doar partidele celor două reprezentante ale județului Mureș, Avântul Reghin și Unirea Ungheni. Evoluând pe teren propriu, cele două au obținut victoria la același scor, 2-1. Cu 4 puncte în primele două etape, remiză albă pe teren propriu cu Industria Galda și victorie în deplasarea de la Turda, 2-1 cu Sticla Arieşul din localitate, Avântul s-a impus cu același scor în partida cu CS Hunedoara. Oaspeții au deschis scorul din penalty în minutul 39, Florin Truța a reușit în minutul 77 egalarea, iar Sergiu Luca a parafat în minutul 83 victoria reghinenilor.

La Ungheni gazdele au repetat victoria obținută cu același scor în etapa inaugurală, cu CS Hunedoara. Victoria Unirii în fața celor de la Sănătatea Cluj a fost obținută tot spre finalul întâlnirii, prin golul reușit de Alex Oprea, în minutul 82. Gazdele au fost cele care au deschis scorul în minutul 42, prin Victor Căliani, dar cei porecliți „virușii verzi” au egalat după doar 3 minute.

Cu această victorie Unirea totalizează 6 puncte, în timp ce Avântul, cu cele 7 puncte, ocupă provizoriu prima poziție.

Reghinenii erau devansați înaintea acestei etape de Unirea Dej și CSO Cugir, ambele și singurele care totalizau 6 puncte. Partida din deplasare a primeia, la Unirea Alba Iulia, a fost amânată din cauza unui focar de COVID-19 înregistrat la Alba Iulia, iar echipa din Cugir urma se evolueze în a doua zi a etapei, tot în deplasare, la CS Ocna Mureș.

Întâlnirea dintre cele două formații mureșene din tur este programată la Reghin, în etapa a VII-a, programată în 24 octombrie.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE