Home / Politic / FOTO: Alegători ”ca stavrizii” în 3 secții de votare din Târgu Mureș!

FOTO: Alegători ”ca stavrizii” în 3 secții de votare din Târgu Mureș!

Imaginile prezentate în rândurile de mai jos au fost surprinse între orele 10.30 – 11.00 în incinta clădirii Școlii Gimnaziale ”Dacia” din Târgu Mureș, unde sunt amenajate trei secții de votare: nr. 59 (președinte Kovacs Robert-Zsolt), nr. 60 (președinte Ionel-Ionuț Petrescu – care era mai degrabă preocupat să rețină ”gaj” cărțile de identitate ale reprezentanților mass media care luau cadre din secție decât de desfășurarea procesului electoral în condiții optime de siguranță!) și nr. 61 (președinte Klein Hermina-Maria).

Așa după cum se observă, măsurile de protecție anti COVID-19 sunt lăsate practic în seama cetățenilor care se prezintă la vot, iar distanța de minimum 1 metru între votanții care așteaptă la rând pare mai degrabă un moft decât o obligație stipulată în Ordinul nr. 1594/140/2020 publicat în Monitorul Oficial al României din 16 septembrie 2020 care la articolul II-2 prevede următoarea măsură obligatorie pentru desfășurarea în siguranță a procesului electoral: ”asigurarea distanțării fizice de minimum 1 metru între participanții la procesul electoral.”

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Candidează Ciprian Dobre independent la parlamentare? Răspunsul fostului lider al PNL Mureș

Fostul lider al Partidului Național Liberal (PNL) Mureș, care mai deține în CV și funcțiile …