Home / Politic / Mark Endre: „După 28 septembrie trebuie să ne axăm pe dezvoltarea oraşului”

Mark Endre: „După 28 septembrie trebuie să ne axăm pe dezvoltarea oraşului”

Mark Endre, candidatul UDMR pentru funcția de primar al municipiului Reghin și-a exprimat votul la una din secțiile amenajate în incinta  Liceului Tehnologic „Lucian Blaga”. La ieșirea din secția de vot acesta a precizat faptul că a votat pentru „echilibru, respect şi dezvoltarea oraşulu”,  taxând în același timp modul în care s-au comportat în campanie o parte din contracandidați.

„În ceea ce mă priveşte, am dus până în ultima secundă o campanie echilibrată, reală, pe proiecte exact cum am promis. Dar contracandidaţii mei au deraiat, au ieşit din decor. Cred că a fost cea mai murdară campanie din ultimii 30 de ani la care am încercat să facem faţă. Nu am răspuns provocărilor pentru că sunt convins că lumea mă cunoaşte, au fost multe afirmaţii neadevărate, nelalocul lor, o campanie urâtă”, a precizat Mark Endre.

Ce urmează după ? E loc de o conlucrare cu aceștia după alegeri?

„Sunt un om echilibrat, nu sunt un om conflictual. Voi depune tot efortul să facem o echipă bună. Bineînţeles, omul nu poate uita aceste denigrări, aceste insulte care ni s-au adus, dar v-am spus că fac tot posibilul să facem echipă bună. După 28 septembrie trebuie să ne axăm pe dezvoltarea oraşului şi să uităm toate răutăţile pentru că oraşul trebuie să fie în prim plan”, a subliniat candidatul UDMR pentru funcția de primar almunicipiului Reghin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mureș: Proiect pentru combaterea violenței domestice

Reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Mureș au prezentat, pe pagina web …