Home / Politic / Târgu Mureș: Spitalele și penitenciarul, arondate la 8 secții de votare

Târgu Mureș: Spitalele și penitenciarul, arondate la 8 secții de votare

Alegătorii care sunt internați într-o unitate sanitară publică sau privată, cămin pentru persoane vârstnice ori alte asemenea așezăminte sociale publice sau private, ”pot solicita exercitarea dreptului de vot prin intermediul urnei speciale, numai dacă au domiciliul sau reședința în localitate, respectiv pe raza căruia se află unitatea respectivă”, a decis vineri, 25 septembrie, prin Hotărârea nr. 33, Biroul Electoral de Circumscripție nr. 1 Târgu Mureș.

Potrivit sursei citate, ”persoanele deținute în baza unui mandat de arestare preventivă sau persoanele care execută o pedeapsă privativă de libertate, dar care nu și-au pierdut drepturile electorale, și care au domiciliul sau reședința în unitatea administrativ-teritorială pe raza căreia se află penitenciarul sau locul de deținere, votează prin intermediul urnei speciale.”

Cum au fost arondate unitățile sanitare și Penitenciarul Târgu Mureș:

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Controale ale polițiștilor în stațiile de cale ferată și în trenuri

Inspectoratul de Poliție Județean Mureș a transmis luni, 19 octombrie, prin intermediul unui comunicat de …