Eremia Pop îl învinge pe Emanoil Hurdugaci la primăria Chiheru de Jos Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2304 Vizualizări

Eremia Pop îl învinge pe Emanoil Hurdugaci la primăria Chiheru de Jos

În comuna  Chiheru de Jos, lupta pentru fotoliul de primar s-a dat între independentul Ioan-Daniel Pop, candidatul PSD, Emanoil Hurdugaci și  liberalul Eremia Pop. Se cunoaște faptul că la alegerile anterioare,  lupta în această comună a fost una extrem de strânsă, cu diferențe de doar câteva voturi, lucru care nu s-a mai întâmplat în acest an, reprezentantul PNL, Eremia Pop obținând confortabil  un nou mandat.

„Am câștigat un nou mandat de primar al comunei Chiheru de Jos cu un procent de 67 % din voturile exprimate, diferența dintre mine și cel clasat pe locul doi, Emanoil Hurdugaci,  fiind de 170 de voturi. Consiliul Local rezultat în urma acestor alegeri este compus din 5 consilieri PNL, 4 reprezentanți PSD și 2 consilieri din partea Pro România. În ce ne privește, putem spune că am avut o campanie civilizată, fără lucruri urâte. În schimb, la adresa mea, pe anumite rețele  de socializare s-au scris tot felul de lucruri mai puțin principiale. Se pare că sunt anumiți oameni care așa înțeleg să facă campanie,  vorbind urât depre contacandidați. Eu nu am mers pe această linie, nu am vorbit urât cu nimeni, chestie care a dat rezultate în cele din urmă”,ne-a declarat Eremia Pop, primarul comunei Chiheru de Jos.

Ce urmează ?

Prioritățile pentru perioada următoare aflate  pe agenda primarului comunei Chiheru de Jos sunt legate de proiectele de infrastructră, atât cele aflate în derulare cât și proiecte noi ce urmează a fi realizate la nivelul comunei.

„Sunt câteva obiective prioritare pentru comuna noastră care le avem în vedere, introducerea apei potabile în satele Urisiu de Sus și Urisiu de Jos, asfaltarea străzilor laterale din întreaga comună, respectiv cele patru sate, Chihru de Jos, Chiheru de Sus, Urisiu de Sus și Urisiu de jos, dotarea cu utilaje strict necesare a parcului primăriei, canalizarea și stație de epurare în Chiheru de Jos și Chiheru de Sus. La toate acestea se adaugă  finalizarea lucrărilor începute, lucrări de anvergură cu finanțare europeană”, a subliniat primarul Eremia Pop.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE