Home / Politic / Kozma Barna, victorie detașată la Glodeni

Kozma Barna, victorie detașată la Glodeni

Distribuie

Kozma Barna a câștigat duminică, 27 aprilie un nou mandat de primar al comunei Glodeni, cu un scor care nu mai nesesită niciun fel de comentariu, respectiv 89% din totalul voturilor exprimate la scrutinul electoral de duminică. Prezența  la vot înregistrată duminică, 27 septembrie la nivelului comunei Glodeni a fost e 56,78 %. Victoria candidatului UDMR a fost completată de cele 10 posturi de consilieri obținute de UDMR în urma votului de duminică.

„Am câștigat un nou mandat de primar cu un procent de 89% din voturile exprimate de locuitorii comunei Glodeni. De asemenea, avem 10 consilieri UDMR din totalul  13 cât formează Consiliul Local, la care e adaugă un consilier PSD, Pro România și PNL. Pentru funcția de primar, pe locul s-a situat candidatul POL, Csukuj Tibor, iar pe locul 3, Dragoș-Mihail Suciu (PNL)”, a declarat pentru Zi de Zi, Kozma Barna.

Prioritățile pentru perioada următoare pe agenda vechiului și totodată noului primar au în vedere atragerea de fonduri pentru dezvoltarea comunei.

„Mă voi pune în continuare în slujba cetățeanului, voi face tot posibilul  să dezvoltăm mai departe comuna Glodeni, și ce este extrem de important, să aducem cât mai multe fonduri  pntru comună, atât fonduri europenme cât și guvernamentale. Acesta este scopul principal, oamenii să simtă că sunt acasă, să beneficieze de condiții de trai europene. Procentul de 89 % nu este unul mic, este un scor care mă și obligă. Cred că în cele trei mandate de primar am demonstrat că se poate, că am făcut ceva pentru comunități, indiferent de localitate. Cu toate astea, mai avem încă mult de lucru, suntem abia la jumătatea drumului, dacă pot să mă exprim așa, dar împreună cu locuitorii comunei vom reuși să realizăm ce ne-am propus”, a precizat primarul reales al comunei Glodeni.

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.