Őrdőg Ferenc câștigă fără emoții primăria Brâncovenești Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1290 Vizualizări

Őrdőg Ferenc câștigă fără emoții primăria Brâncovenești

1.425 de alegători s-au prezentat duminică la vot în comuna Brâncovenești la cele 5 secții de vot amenajate în localitățile Vălenii de Mureș, Idicel Sat, Idicel Pădure, Săcalul de Pădure și Brâncovenești.

În competiția electorală s-au înscris doi candidați, actualul primar, Őrdőg Ferenc (UDMR) și candidatul PSD,  Mărioara Bârsan. În  urma numărării voturilor, primarul în funcție, Őrdőg Ferenc a obținut un număr de 1.214 voturi (86 %), contracaandidatul său,  candidatul PSD Mărioara Bârsan obținând un număr de  211 voturi.

În ce privește noua componență a Consiliului Local Brâncovenești rezultată în urma votului de duminică, 27 septembrie, ea este formată din 8 consilieri UDMR, 2 consilieri Pro România și un consilier din partea PMP, PNL și PSD.

„Sincr să fiu, nu mă așteptam să obțin un scor atât de mare, fapt pentru care doresc să mulțumsc tuturor celor care m-au votat. Mulțumiri se cuvin și celor care au avut altă opțiune de vot pentru faptul că au participat la aceste alegeri. Încerc să fiu același om ca și până acum, mă rog la bunul Dumnzeu să fiu sănătos, să încercăm să dezvoltăm comuna Brâncovenești  cum am făcut-o și până în prezent. Din păcate, în noul mandat, Săcalul de Pădure nu are niciun reprezentant, lucru care s-a întâmplat și în actualulmandaat, fapt pentru care vom încerca să desemnăm un reprezentant al satului, astfel ca și această localitate să fie reprezentată în Consiliul Local”, a declarat pentru Zi e zi Őrdőg Ferenc, primarul reales al comunei Brâncovenești.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE