Home / Altele / 3 motive pentru a alege un set de WC şi bideu suspendat

3 motive pentru a alege un set de WC şi bideu suspendat

Distribuie

Alegerea obiectelor sanitare pe care le integrezi în baie poate fi o adevărată provocare. Dacă în cazul căzii, a cabinei de duş şi a mobilierului lucrurile par a fi ceva mai simple, altfel stau lucrurile în cazul vaselor WC şi a rezervoarelor dedicate. Toaleta nu este o piesă oarecare, trebuie să îndeplinească sarcina principală de preluare a deşeurilor, dar în același timp trebuie să fie economică şi să se integreze în decor.

 

Pe piață sunt disponibile o varietate mare de tipuri de vase WC şi rezervoare, dar noi ne vom concentra atenţia asupra celor de tip set WC şi bideu suspendat. În rândurile următoare ne-am propus să îţi prezentăm trei motive temeinice care să te determine să iei în considerare achiziţionarea şi integrarea unui astfel de set.

 

  1. Oferă numeroase beneficii

Cumpărarea unui set cu vas de toaletă este o investiţie, iar alegerea unui WC suspendat de la NeaKaisa este cea mai inspirată alegere. Avantajele sunt multe. De la cele legate de estetică, la cele ce ţin de funcţionare şi garanţie.

Trebuie precizat că aceste seturi sunt gândite să asigure confort maxim pe durata timpului petrecut în baie. Vin cu design inteligent creat pentru a face cât mai plăcută şi mai confortabilă experiența de acolo. De asemenea sunt gândite să îmbunătăţească aspectul estetic al băii. Un set format din vas WC şi rezervor Ideal Standard Tesi Aquablade, aduce un plus băii, furnizându-i linii futuriste și fine. Acestea nu sunt singurele avantaje, tehnologia de economisire a apei, soluţiile de autocurăţare şi funcţia de închidere delicată a capacului sunt alte aspecte pe care le vei aprecia.

 

  1. Ai acces la producători consacraţi de vase WC suspendate 

După cum am stabilit deja, setul cu vas WC  suspendat reprezintă o investiţie. De aceea alegerea unui producător consacrat este cea mai înțeleaptă decizie. Ea reprezintă garanția că achiziţionezi calitate. Obiectele sanitare ce poartă amprenta producătorilor consacrați sunt sinonime cu durabilitatea, eficiența, bunul-gust și rezistența. Dalet, Grohe, Cersanit, Roca, Ideal Standard sunt câteva dintre numele care-ţi oferă garanţia calităţii, reprezentând  investiţii sigure în timp.

 

  1. Realizezi o investiţie în confort pe termen lung

Starea de bine în timpul petrecut la baie trebuie să fie principala constantă care să te ghideze. Vasul WC Ideal Standard Tesi Aquablade este una dintre piesele gândite în acest sens. Are formă ergonomică și asigură poziția optimă ceea ce face ca nevoile fiziologice să se realizeze fără efort.

Setul îşi păstrează aspectul de nou în timp fără a necesita prea mult efort de întreţinere, datorită funcţiei de autocurăţare integrată. Capacul cu sistem de coborâre delicată face ca utilizarea acestuia să fie facilă şi igienică.

Acesta sunt doar trei motive care să te convingă să iei în seamă achiziţionarea unui set cu vas WC suspendat şi rezervor încastrat, însă nu sunt singurele. Pe celelalte le poţi descoperi chiar tu.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Rodul bogat al toamnei adus de Floarea Șulea la Târgul Producătorilor Locali din Reghin

Distribuie Parcul Central din municipiul Reghin găzduiește în acest sfârșit de săptămână o nouă ediție …