3 motive pentru a alege un set de WC şi bideu suspendat Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 783 Vizualizări

3 motive pentru a alege un set de WC şi bideu suspendat

Alegerea obiectelor sanitare pe care le integrezi în baie poate fi o adevărată provocare. Dacă în cazul căzii, a cabinei de duş şi a mobilierului lucrurile par a fi ceva mai simple, altfel stau lucrurile în cazul vaselor WC şi a rezervoarelor dedicate. Toaleta nu este o piesă oarecare, trebuie să îndeplinească sarcina principală de preluare a deşeurilor, dar în același timp trebuie să fie economică şi să se integreze în decor.

 

Pe piață sunt disponibile o varietate mare de tipuri de vase WC şi rezervoare, dar noi ne vom concentra atenţia asupra celor de tip set WC şi bideu suspendat. În rândurile următoare ne-am propus să îţi prezentăm trei motive temeinice care să te determine să iei în considerare achiziţionarea şi integrarea unui astfel de set.

 

  1. Oferă numeroase beneficii

Cumpărarea unui set cu vas de toaletă este o investiţie, iar alegerea unui WC suspendat de la NeaKaisa este cea mai inspirată alegere. Avantajele sunt multe. De la cele legate de estetică, la cele ce ţin de funcţionare şi garanţie.

Trebuie precizat că aceste seturi sunt gândite să asigure confort maxim pe durata timpului petrecut în baie. Vin cu design inteligent creat pentru a face cât mai plăcută şi mai confortabilă experiența de acolo. De asemenea sunt gândite să îmbunătăţească aspectul estetic al băii. Un set format din vas WC şi rezervor Ideal Standard Tesi Aquablade, aduce un plus băii, furnizându-i linii futuriste și fine. Acestea nu sunt singurele avantaje, tehnologia de economisire a apei, soluţiile de autocurăţare şi funcţia de închidere delicată a capacului sunt alte aspecte pe care le vei aprecia.

 

  1. Ai acces la producători consacraţi de vase WC suspendate 

După cum am stabilit deja, setul cu vas WC  suspendat reprezintă o investiţie. De aceea alegerea unui producător consacrat este cea mai înțeleaptă decizie. Ea reprezintă garanția că achiziţionezi calitate. Obiectele sanitare ce poartă amprenta producătorilor consacrați sunt sinonime cu durabilitatea, eficiența, bunul-gust și rezistența. Dalet, Grohe, Cersanit, Roca, Ideal Standard sunt câteva dintre numele care-ţi oferă garanţia calităţii, reprezentând  investiţii sigure în timp.

 

  1. Realizezi o investiţie în confort pe termen lung

Starea de bine în timpul petrecut la baie trebuie să fie principala constantă care să te ghideze. Vasul WC Ideal Standard Tesi Aquablade este una dintre piesele gândite în acest sens. Are formă ergonomică și asigură poziția optimă ceea ce face ca nevoile fiziologice să se realizeze fără efort.

Setul îşi păstrează aspectul de nou în timp fără a necesita prea mult efort de întreţinere, datorită funcţiei de autocurăţare integrată. Capacul cu sistem de coborâre delicată face ca utilizarea acestuia să fie facilă şi igienică.

Acesta sunt doar trei motive care să te convingă să iei în seamă achiziţionarea unui set cu vas WC suspendat şi rezervor încastrat, însă nu sunt singurele. Pe celelalte le poţi descoperi chiar tu.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE