Home / Slider / Bărbați prinși în flagrant furând cablu de electricitate

Bărbați prinși în flagrant furând cablu de electricitate

Distribuie

Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș a transmis marți, 29 septembrie, prin intermediul unui comunicat, faptul că la data de 26 septembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Târgu Mureș, sprijiniți de polițiști de ordine publică și rutieră din cadrul aceleiași unități, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant a trei bărbați, bănuiți de furt de cablu de electricitate.

,,Din cercetările efectuate de poliţişti, a reieșit că la data de 26 septembrie, în jurul orei 3.00, cei în cauză, cu vârste cuprinse între 24 și 30 de ani, toți din Târgu Mureș, s-ar fi deplasat cu un autoturism, în zona unui ansamblu rezidențial, din municipiul Târgu Mureș, de unde, dintr-un bloc aflat în construcție, ar fi sustras cabluri de electricitate, în valoare de 10.000 de lei. La scurt timp, bărbații au fost interceptați de către polițiști, iar urmare a controlului efectuat, în autoturism, au fost identificate bunurile care ar fi fost sustrase, precum și mai multe instrumente, posibil folosite la comiterea faptei”, a transmis Biroul de Presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

La aceeași dată, s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de cei în cauză, iar ulterior, instanța de judecată a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș, în vederea probării întregii activități infracționale.

Andreea ȚIȚIU

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO: Primar mureșean, partidă de amor în aer liber cu o colegă, în timpul programului

Distribuie Primarul comunei mureșene Miheșu de Câmpie, Emil Casoni, a fost surprins de un grup …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.