Valer Botezan, primarul care vrea ”totul pentru oameni” la Sărmașu Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2362 Vizualizări

Valer Botezan, primarul care vrea ”totul pentru oameni” la Sărmașu

Candidatul independent Valer Botezan este noul primar al orașului Sărmașu, fiind ales duminică, 27 septembrie, cu 1.733 de voturi (58,5%).

Conform paginii web www.prezenta.roaep.ro, Valer Botezan, a cărei candidatură independentă a fost susținută de Partidul Social Democrat sub titulatura de ”Alianța pentru Sărmașu”, l-a detronat astfel pe liberalul Ioan Mocean (primar al orașului Sărmașu în perioada 2004-2020), care a obținut 1.229 de voturi (41,5%).

Valer Botezan are vârsta de 44 de ani, este absolvent al Universității ”Babeș Bolyai” din Cluj Napoca – Colegiu Economic și al Universității ”Bogdan Vodă” din Cluj Napoca – Management, iar înainte de alegeri era contabil în cadrul Societății Naționale de Gaze Naturale Romgaz SA – Înmagazinare Gaze Sărmășel.

”Mulțumesc mult tuturor celor care m-au susținut, celor care m-au votat și celor care nu m-au votat. Doamne ajută!”, a scris, pe pagina sa de Facebook, Valer Botezan, noul primar al orașului Sărmașu, al cărui slogan de campanie a fost ”Toți pentru Sărmașu! Totul pentru oameni!”.

La Consiliul Local, cele 15 mandate de consilieri locali vor fi repartizate astfel: 4 – PNL, 4 – Alianța pentru Sărmașu, 3 – UDMR, 2 – Pro România, 1 – Asociația Partida Romilor ”Pro Europa” și 1 – PMP.

La Sărmașu, din totalul de 5.665 de alegători înscriși pe liste s-au prezentat la urne 2.962 de persoane (55,14%).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE