Beniamin Pădurean, victorie fără probleme la Valea Larga politica
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 1489 Vizualizări

Beniamin Pădurean, victorie fără probleme la Valea Larga

Beniamin Pădurean, actualul primar PNL din comuna Valea Largă, a obținut fără emoții un nou mandat. În urma numărării voturilor a fost votat de 897 de locuitori ai comunei în timp ce Ioan Oltean, contracandidatul său de la PMP, a obținut doar 405.

”În primul rând vreau să le mulțumesc tuturor locuitorilor din comuna Valea Largă pentru înțelepciunea de care au dat dovadă la aceste alegeri locale. Au ales fără tăgadă pe cel care le reprezintă cel mai bine interesele, fără să apeleze la demagogie și promisiuni deșarte. Le mulțumesc celor care m-au votat, le promit că nu le voi înșela așteptările. Celor cărora nu le-am câștigat încrederea le spun că în următorii 4 ani le voi demonstra că voi fi primarul pe care și l-au dorit.  Vom continua proiectele începute, vom obține noi finanțări pentru dezvoltarea tuturor localităților pentru a putea aduce această comună la nivelul pe care îl merită.”, a declarat Beniamin Pădurean.

În consiliul local Valea Largă, PNL a obținut 5 mandate, USR-PLUS 1 mandat, PSD 1 mandat, ALDE 1 mandat, Pro Romania 1 mandat iar PMP 2 mandate.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE