Cipri Belean, urmașul lui Ioan Vasu la conducerea primăriei Rîciu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1454 Vizualizări

Cipri Belean, urmașul lui Ioan Vasu la conducerea primăriei Rîciu

Locuitorii comunei Rîciu au votat la alegerile de duminică, 27 septembrie în proporție de 64,16 %, cei 1859 de alegători prezenți la vot având de ales între patru candidați: Ciprian Belean (PNL), Ioan Chertes (PMP), Ioan Rus (Pro România) și Ioan Andrei Cozoș (PSD). Din totalul de 1752 de voturi valabil exprimate, candidatul PNL a obținut un numă de 1114 voturi, fapt ce-i conferă lui Ciprian Belean funcția de primar al comunei Rîciu pentru următorii patru ani.

Majoritate PNL în Consiliul Local

De asemenea, PNL a obținut majoritatea și în Consiliul Local cu 7 reprezentanți, alături de 3 consilieri PMP, și  câte un consilier din partea Alianței pentru Unitatea Românilor, PSD și POL.

„Am primit cu foarte multă bucurie nenumărate mesaje, reacții și comentarii pozitive din partea voastră, a tuturor prietenilor, la postarea în care mi-am anunțat încheierea activității politice și administrative. După atâția ani de viață și de muncă, acum că au trecut și alegerile din comuna Rîciu,  sunt cu atât mai mulțumit că las în urmă o echipă tânără și de perspectvă (primar, viceprimar, consilieri) pentru viitorul comunității noastre. Vă mulțumesc tuturor pentru aprecierile și gândurile transmise! Dumnezeu să  binecuvânteze comuna Râciu, Câmpia Transilvaniei și întreaga Românie”, a fost mesajul adresat locuitorilor comunei Rîciu de  Ioan Vasu, primarul comunei Rîciu  în perioada 1996-2020.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE