Cristian Chirteș (PNL): ”Rămânem împreună! Puternici!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 468 Vizualizări

Cristian Chirteș (PNL): ”Rămânem împreună! Puternici!”

Marți, 29 septembrie, senatorul Cristian Chirteș, candidatul Partidului Național Liberal Mureș la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, a scris pe pagina sa de Facebook un mesaj prin intermediul căruia mulțumește celor peste 50.000 de mureșeni care i-au acordat votul duminică, 27 septembrie.

”Peste 50.000 de mureșeni sunt cei cărora le mulțumesc pentru votul din 27 septembrie! Pentru ei, dar în egală măsură pentru toți mureșenii, voi sprijini județul nostru împreună cu toată echipa liberală și alături de Guvernul PNL. Rămânem împreună! Puternici!”, a transmis senatorul Cristian Chirteș, care deține și funcția de președinte al PNL Mureș.

La alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, cele mai bune rezultate au fost obținute de Péter Ferenc (UDMR, 85.672 de voturi), Cristian Chirteș (PNL, 51.235 de voturi) și Dumitrița Gliga (PSD, 34.199 de voturi). Pe lista candidaților s-au mai aflat Dorin Florea (independent), Mihaela Natea (PMP), Traian Bendorfean (ALDE), Ovidiu Radian Vasu (POP) și Constantin Lupaescu (Partidul Verde).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE