Microbuz cu elevi răsturnat în Mureș! Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 14700 Vizualizări

Microbuz cu elevi răsturnat în Mureș!

Reprezentanții ISU Mureș au transmis faptul că în cursul zilei de miercuri, 30 septembrie, în jurul orei 13.30, un microbuz care transporta elevi s-a răsturnat pe raza localității Săbed, pe DN 15E, înregistrându-se scurgeri de motorină care au necesitat asigurarea de măsuri PSI.

În microbuz se aflau 6 minori și un adult, toți cod verde, nu au existat persoane încarcerate, iar pasagerii microbuzului au refuzat transportul la spital. Microbuzul era proprietatea șoferului și mergea de la Câmpenița spre Șincai.

Au intervenit pompierii militari de la punctul de lucru Râciu și SVSU Ceuașu de Câmpie.

Conform Biroului de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș, din primele cercetări efectuate la fața locului, se pare că o femeie, de 20 de ani, din comuna Ceuașu de Câmpie, în timp ce conducea un microbuz, din direcția Târgu Mureș-Săbed, nu ar fi adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabil umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă, răsturnându-se într-un șanț, situat pe partea stângă a direcției sale de deplasare.

”În cauză, polițiștii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor producerii incidentului. În acest moment, traficul se desfășoară în condiții normale”, se menționează în comunicat.

Andreeea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE