Home / Politic / Mihaela Natea (PMP): ”Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!”

Mihaela Natea (PMP): ”Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!”

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, Mihaela Natea, a transmis un mesaj de mulțumire mureșenilor care i-au acordat votul la alegerile locale de duminică, 27 septembrie.

”Vă mulțumesc pentru cele peste 11.000 de voturi acordate. Vă asigur că prețuiesc fiecare vot și mă voi implica în rezolvarea problemelor județului din postura de consilier județean. Principiile pe care le-am enunțat în campanie vor guverna activitatea mea ulterioară. Proiectele propuse ating punctele cheie ale dezvoltării județului și voi colabora pentru înfăptuirea lor. Sugestiile, propunerile sau problemele semnalate sunt binevenite și vă încurajez să mă contactați în acest sens. Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!”, a scris marți, 29 septembrie, pe pagina sa de Facebook, Mihaela Natea.

La alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, cele mai bune rezultate au fost obținute de Péter Ferenc (UDMR, 85.672 de voturi), Cristian Chirteș (PNL, 51.235 de voturi) și Dumitrița Gliga (PSD, 34.199 de voturi), Dorin Florea (independent, 20.110 de voturi), Mihaela Natea (PMP, 11.798 de voturi). Pe lista candidaților s-au mai aflat Traian Bendorfean (ALDE), Ovidiu Radian Vasu (POP) și Constantin Lupaescu (Partidul Verde).

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Comodat pentru funcționarea Serviciului de Ambulanță din Luduș

În anul 2009, printr-o hotărâre a Consiliului Local Luduș a fost aprobată darea în folosință …