Mihaela Natea (PMP): ”Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 294 Vizualizări

Mihaela Natea (PMP): ”Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!”

Candidatul Partidului Mișcarea Populară la funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, Mihaela Natea, a transmis un mesaj de mulțumire mureșenilor care i-au acordat votul la alegerile locale de duminică, 27 septembrie.

”Vă mulțumesc pentru cele peste 11.000 de voturi acordate. Vă asigur că prețuiesc fiecare vot și mă voi implica în rezolvarea problemelor județului din postura de consilier județean. Principiile pe care le-am enunțat în campanie vor guverna activitatea mea ulterioară. Proiectele propuse ating punctele cheie ale dezvoltării județului și voi colabora pentru înfăptuirea lor. Sugestiile, propunerile sau problemele semnalate sunt binevenite și vă încurajez să mă contactați în acest sens. Continuăm împreună! Toți pentru Mureș!”, a scris marți, 29 septembrie, pe pagina sa de Facebook, Mihaela Natea.

La alegerile locale din 27 septembrie pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Mureș, cele mai bune rezultate au fost obținute de Péter Ferenc (UDMR, 85.672 de voturi), Cristian Chirteș (PNL, 51.235 de voturi) și Dumitrița Gliga (PSD, 34.199 de voturi), Dorin Florea (independent, 20.110 de voturi), Mihaela Natea (PMP, 11.798 de voturi). Pe lista candidaților s-au mai aflat Traian Bendorfean (ALDE), Ovidiu Radian Vasu (POP) și Constantin Lupaescu (Partidul Verde).

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE