Home / Administratie / PROIECT. Sens giratoriu în zona Aeroportului ”Transilvania”

PROIECT. Sens giratoriu în zona Aeroportului ”Transilvania”

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 30 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, documentaţia tehnico-economică şi indicatorii tehnico-economici ai investiţiei ”Amenajare sens giratoriu pe E60 la Aeroportul Transilvania” Târgu Mureș, conform Scenariului tehnico-economic 1 din Studiul de fezabilitate, la valoarea totală a investiției de 3.311.588,9 de lei cu TVA inclus (19%).

”Oportunitatea investiției este dată de faptul că modernizarea intersecției existente, prin construirea unui sens giratoriu, ar facilita accesul în și din Aeroport, micșorând timpii de așteptare și reducând riscul producerii de accidente rutiere. Necesitatea acestui proiect a apărut în ideea facilitării intrării și ieșirii în și din Aeroportul Transilvania, având în vedere traficul prognozat pe DN15/E60, ca urmare a creșterii numărului de zboruri pe aeroport”, se precizează în Raportul de specialitate care a însoțit proiectul de hotărâre, document întocmit de Alin Mărginean, director executiv al Direcției Economice din cadrul Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Patinoar artificial, în pregătire la Luduș

Luna decembrie a fost acel segment de timp în care au avut loc, îndeosebi în …