Home / Consiliul Judetean Mures / PROIECT. Vestiare în containere mobile la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

PROIECT. Vestiare în containere mobile la Spitalul de Urgență Târgu Mureș

Aleșii județeni au aprobat miercuri, 30 septembrie, într-o ședință ordinară de lucru, realizarea de către Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a investiției „Amplasare provizorie a unor containere mobile cu destinația de vestiar pentru personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș”, în incinta imobilului situat în municipiul Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, identificat în CF 95396/N Târgu Mureș, care face parte din domeniul public al Județului Mureș, aflat în administrarea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Potrivit președintelui Consiliului Județean Mureș, Péter Ferenc, conducerea Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș a solicitat, prin intermediul unei adrese, acordul autorității publice județene, care exercită în numele proprietarului – Județul Mureș, dreptul de proprietate asupra imobilului situat în municipiul Târgu Mureş, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, pentru realizarea investiției „Amplasare provizorie a unor containere mobile cu destinația de vestiar pentru personalul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș”.

”În conformitate cu Certificatul de urbanism 1317/1 septembrie 2020, este necesar acordul proprietarului pentru realizarea investiției, însă acesta nu constituie act de autorizare a executării lucrărilor, beneficiarul fiind dator a obține toate avizele, acordurile și autorizațiile necesare, potrivit legii”, a precizat președintele Consiliului Județean Mureș.

Alex TOTH

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Evoluția șomajului în județul Mureș

Reprezentații Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Mureș au anunțat miercuri, 25 noiembrie, …