Sergiu Papuc (PSD): ”S-a terminat cu politica! De azi începe administrația” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1117 Vizualizări

Sergiu Papuc (PSD): ”S-a terminat cu politica! De azi începe administrația”

Social-democratul Sergiu Papuc, candidat din partea PSD la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș la alegerile locale care au avut loc în data de 27 septembrie, a transmis mulțumiri târgumureșenilor care i-au acordat votul, prin intermediul unui mesaj postat pe pagina personală de Facebook.

”Le mulțumesc tuturor târgumureşenilor care ne-au acordat încrederea şi ne-au votat. S-a terminat cu politica! De azi începe administrația. Toate proiectele pe care le-am propus în programul de guvernare locală vor ajunge pe masa Consiliului Local”, a transmis marți, 29 septembrie, Sergiu Papuc, care în prezent ocupă funcția de viceprimar al municipiului Târgu Mureș.

La alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș s-au înscris în competiție 13 candidați, iar social-democratul Sergiu Papuc s-a situat pe locul 5, cu 2.010 de voturi obținute. Alegerile au fost câștigate de candidatul independent Soós Zoltán, care a fost votat de 28.211 de târgumureșeni din totalul de 57.498 de alegători prezenți la urne.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE