Theodora Benedek (PNL): ”Voi fi, pe mai departe, pentru oameni” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 679 Vizualizări

Theodora Benedek (PNL): ”Voi fi, pe mai departe, pentru oameni”

Candidatul Partidului Național Liberal la funcția de primar al municipiului Târgu Mureș, Theodora Benedek, a transmis luni, 28 septembrie, pe pagina personală de Facebook, mulțumiri celor peste 7.500 de târgumureșeni care i-au acordat votul la alegerile locale desfășurate în data de 27 septembrie.

”Vă mulțumesc tuturor celor care ați avut încredere în proiectul pe care l-am propus pentru Târgu Mureș. Sunt recunoscătoare pentru fiecare vot în parte, precum și pentru sprijinul celor care au crezut în mine, tineri și seniori, oameni performanți din societatea civilă, business sau administrație. Le mulțumesc celor care au format echipa mea de campanie, minunaților voluntari care mi-au fost alături și celor mai mulți dintre jurnaliștii mureșeni pentru obiectivitate. Le mulțumesc colegilor mei din Partidul Național Liberal pentru încredere și sprijin”, a transmis Theodora Benedek.

Totodată, Theodora Benedek le-a transmis succes noului primar al municipiului și noilor consilieri locali.

”Îl felicit pe Soós Zoltán și îi urez succes și înțelepciune. Va avea o misiune importantă pentru a poziționa Târgu Mureșul pe o traiectorie europeană și pentru a reda încrederea oamenilor în normalitate. Le urez succes noilor consilieri locali și sunt convinsă că echipa PNL va reuși să fie elementul de echilibru al viitorului Consiliu Local, care va implementa principiile guvernării liberale. În ceea ce mă privește, vă asigur că voi lupta ca toate elementele din programul meu pentru Târgu Mureș să își găsească locul pe agenda decidenților locali și de la București. Voi fi, pe mai departe, pentru oameni”, a menționat Theodora Benedek.

La alegerile pentru funcția de primar al municipiului Târgu Mureș s-au înscris în competiție 13 candidați, iar liberala Theodora Benedek s-a situat pe locul 3, cu 7.549 de voturi obținute. Alegerile au fost câștigate de candidatul independent Soós Zoltán, care a fost votat de 28.211 de târgumureșeni din totalul de 57.498 de alegători prezenți la urne.

Alex TOTH

 

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE