Home / Politic / Victor Prodan: ,,Voi fi primarul tuturor locuitorilor din Ungheni!”

Victor Prodan: ,,Voi fi primarul tuturor locuitorilor din Ungheni!”

Distribuie

Primarul orașului Ungheni din anul 2012, Victor Prodan (PNL), a obținut în urma alegerilor din 27 septembrie, un număr de 1.875 de voturi, ceea ce i-a adus un nou mandat la primăria orașului Ungheni. Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, primarul reales a dorit să le mulțumească tuturor celor care l-au votat, promițând că pe viitor va continua proiectele pe care și le-a propus.

,,Dragi locuitori ai orașului Ungheni, în aceste momente cu o încărcătură emoțională deosebită, țin să vă adresez cele mai sincere mulțumiri pentru votul pe care mi l-ați acordat cu ocazia alegerilor locale. A conduce orașul Ungheni reprezintă pentru mine o mare onoare, dar, în același timp, și o mare responsabilitate, iar încrederea pe care mi-ați acordat-o mă obligă să respect și să duc la îndeplinire fiecare angajament pe care l-am asumat în fața dumneavoastră. În următorii patru ani, voi fi primarul tuturor locuitorilor din Ungheni, chiar și al celor care nu m-au votat, și mă voi strădui ca, prin munca depusă de mine și echipa mea, să confirm speranțele pe care și le-au pus în mine cei ce mi-au acordat votul lor, dar, totodată, să câștig și încrederea acelora dintre dumneavoastră care au preferat să-și îndrepte opțiunile spre unul sau altul dintre contracandidații mei. Vă asigur că veți avea în mine același om, prieten și sprijin la nevoie pentru oricine dintre dumneavoastră și că vom continua toate proiectele pe care ni le-am propus împreună, așa încât vom face din Ungheni orașul pe care ni-l dorim cu toții. Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a fost mesajul transmis de Victor Prodan în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Pui drăgălaș de pavian cu mantie, noua vedetă la la Grădina Zoo

Distribuie Un pui drăgălaș de pavian cu mantie este noua vedetă a Grădinii Zoologice din …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.