Home / Cultură / Ansamblul ”Mureșul”, din nou pe scenă”

Ansamblul ”Mureșul”, din nou pe scenă”

După perioada lungă în care spectacolele noastre au fost suspendate datorită restricțiilor impuse de starea de urgență ne-am reluat activitatea de repetiții și spectacole în condițiile restrictive impuse de starea de alertă. Chiar și așa am dorit să fim alături de dumneavoastră prin spectacolele organizate în aer liber în Cetatea Medievală din Târgu Mureș, în curtea interioară a Bibliotecii Teleki și în stațiunea balneoclimaterică Sovata care își așteaptă oaspeții ca de fiecare dată și în acest an.

Indiferent de locație  am pregătit programe artistice deosebite în care dansurile și cântecele populare se împletesc cu virtuozitate, exprimând bucuria de a fi din nou în mijlocul spectatorilor și de a  prezenta valorile tradiționale din județul Mureș și din alte zone etno-folclorice ale țării.

Misiunea noastră ca instituție profesionistă de spectacole este de a păstra și valorifica tot ce este autentic în folclor și de a prezenta publicului toate aceste comori lăsate de înaintașii noștri.

Chiar dacă condițiile nu sunt cele obișnuite, reprezentațiile noastre se situează la același nivel calitativ și mulțumirea o primim prin  aplauzele cu care ne răsplătiți de fiecare dată. În speranța revenirii la normalitate într-un timp cât m-ai scurt ne dorim și vă dorim multă sănătate și vă așteptăm alături de noi cu mare drag!

Rugămintea noastră este să respectați regulile de prevenire a contaminării cu noul coronavirus, purtarea măștilor de protecție și păstrarea distanței obligatorie pentru a reglementa împreună măsurile specifice de prevenire epidemiologică și  organizare a evenimentelor în aer liber. Ne revedem vineri 10 iulie 2020, ora 20.00 pe scena în aer liber din stațiunea Sovata și duminică 12 iulie 2020,  ora 20.00 pe scena mică din Cetatea Medievală din Târgu Mureș.

Director,                                                            Director adjunct,

Barabasi Attila Csaba                                     Țogorean Teodor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Gianina Cărbunariu: „Nu trebuie să renunțăm să gândim cu propriul cap, să confruntăm ideile auzite cu realitatea pe care o percepem”

Festivalul Internațional de Film Alter-Native propune cinefililor filmul „Tipografic majuscul” în regia lui Radu Jude, …