Propunere de viceprimar liberal la Sighișoara Administratie
  • redactia
  • 1 comentarii
  • 2050 Vizualizări

Propunere de viceprimar liberal la Sighișoara

Grupul de consilieri locali ai Partidului Național Liberal din municipiul Sighișoara, alcătuit din Constantin Mihai Fiscu, Michaela Türk, Volker Reiter, Florin Moiseș, Hans Werner Baier, Monica Pajint Fritsch și Daniel Chețan, a transmis joi, 1 octombrie, prin intermediul unei postări pe Facebook, susținerea îndreptată spre Constantin Mihai Fiscu pentru a fi ales în funcția de viceprimar.

,,Stimați sighișoreni, vă mulțumim și pe această cale pentru votul acordat la alegerile din 27 septembrie. Încrederea voastră ne onorează și ne obligă să promovăm proiectele pe care le-am anunțat și dezbătut în timpul campaniei electorale. Avem o responsabilitate foarte mare pentru toți cei care ne-au votat. Înțelegem să ne comportăm în consecință și să dorim participarea la luarea deciziilor pentru binele Sighișoarei. Pentru acest obiectiv, dorim să nu ne poziționăm în opoziție față de noul primar din partea UIPS. În timpul campaniei electorale am fost adversari, fiind angrenați într-o competiție. Această competiție s-a încheiat, de acum înainte putem găsi împreună, PNL și UIPS, cele mai bune soluții în domeniul administrației publice locale. Această colaborare este vitală pentru dezvoltarea orașului și poate asigura o majoritate confortabilă pentru luarea deciziilor în beneficiul cetățenilor. Îl susținem pe domnul Constantin Mihai Fiscu pentru a fi ales în funcția de viceprimar, ne dorim o colaborare cu noul primar și cu partidul pe care îl reprezintă. Astfel, ne adresăm tuturor partidelor reprezentate în Consiliul Local pentru a susține această colaborare și pe candidatul nostru la funcția de viceprimar. Ne dorim ca toate discuțiile legate de alegerile din CL să fie transparente și din acest motiv am ales calea comunicării directe cu alegătorii”, a fost mesajul transmis în cadrul postării.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • E de apreciat
    #transparenta declarată în acest comunicat, aceasta fiind statuată de altfel explicit în legislația aplicabilă administrației publice locale și vizează întreaga activitate a organelor administrației publice. Având în vedere schimbarea intervenită duminică, aștept cu interes transmiterea online a tuturor sedintelor viitorului Legislativ.
    Pentru cei noi în administratie se cuvine însă făcută precizarea că alegerea viceprimarului se face pe baza propunerilor consilierilor locali, prin vot secret, în ședinta de constituire a noului consiliul local. Ca urmare “discutiile legate de alegerile din CL” se poartă, eventual, în interiorul partidelor. Găsesc cel puțin nefirească această dorință a consilierilor PNL, acum că alegerile s-au incheiat iar procedura de urmat este cât se poate de clară. Este o falsă temă de dezbatere publică, un mod lipsit de eleganță de a nu accepta faptul că s-a încheiat perioada electotală și acum este momentul faptelor. Având în vedere lipsa de disponibilitate la dialog și încălcarea dreptului la opinie prin cenzura practicată în timpul campaniei, este tardiv să aleagă acum și pe acest subiect calea “comunicării directe cu alegătorii”.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE