Top 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi în ultimele luni de sarcină Diverse
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 205 Vizualizări

Top 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi în ultimele luni de sarcină

Top 5 lucruri pe care trebuie să le cumperi în ultimele luni de sarcină

În momentul în care afli vestea că  vei fi părinte în curând, arzi de nerăbdare să pui toate detaliile la punct pentru venirea micuțului pe lume. De obicei, mămicile se grăbesc să facă cumpărături, gândesc diferite reamenajări prin casă și așteaptă cu sufletul la gură momentul cel mare.

În ciuda faptului că acest eveniment este unul măreț, care te poate agita și entuziasma peste măsură, trebuie să te calmezi. Este foarte important să faci un plan de cumpărături pe care să-l respecți cu sfințenie pe toată perioada sarcinii.

Ultimele lucruri care trebuie achiziționate pentru creșterea bebelușului sunt următoarele:

  •       Pampers

Ai nevoie de scutece chiar din prima zi de viață a celui mic. Cu toate acestea, nu trebuie să te grăbești să cumperi pampers din primele luni de sarcină, ci poți lăsa acest produs la final. Pampersii sunt foarte importanți pentru creșterea unui micuț, însă aceștia pot fi cumpărați chiar înainte de marele moment. Adaugă-I pe lista ultimei luni de cumpărături.

  •       Pompă pentru sâni

Orice mamă are nevoie de o pompă pentru sâni, care să o ajute cu privire la lactație. Acest produs nu ar trebui achiziționat în ultima lună de sarcină, ci puțin mai înainte. Pompa pentru sâni poate fi luată în considerare prin luna a 7-a  sau a 8-a. Este stringent să te informezi cu privire la mai multe modele, pentru a-l alege pe cel potrivit ție și nevoilor tale. Citește toate specificațiile și recenziile, pentru a fi mulțumită de achiziția făcută.

  •       Jucării

Chiar dacă un nou-născut nu se poate juca la fel ca un prichindel de 2 ani, deoarece este mult prea mic pentru această activitate, poți achiziționa în luna a 9-a și câteva jucării. Te poți orienta atât spre cele care se atârnă deasupra pătuțului, cât și spre cele care pot fi așezate pe saltea, lângă bebe. Este foarte importante ca acestea să cânte, să vorbească sau să lumineze, pentru a capta atenția celui mic.

  •       Suzeta

Suzeta poate fi achiziționată pe ultima sută de metri. La fel ca în cazul pamperșilor, și aceasta poate fi luată înainte de naștere. Nu trebuie să te impacientezi dacă micuțul tău nu are suzetă în prima zi de naștere. Este un accesoriu care se găsește cu ușurință în toate farmaciile și magazinele de profil.

  •       Haine

Nu poți cumpăra haine în ultima lună de sarcină, înainte de naștere, ci prin luna a 7-a. Este stringent să afli sexul copilului, după care să cumperi încălțăminte pentru bebeluși de la 4Kids și multe articole de îmbrăcăminte. Dacă arzi de nerăbdare să iei salopetele sau costumele pentru noul membru al familiei, îți poți satisface bucuria și după ce vei afla cam care vor fi dimensiunile prichindelului.

În cele din urma, cumpără căruciorul, landoul și pătuțul din primele luni de la aflarea marii vești, deoarece aceste produse nu se diferențiază în funcție de sexul copilului. Este foarte important ca acestea să fie primele achiziții făcute, deoarece sunt cele mai importante. Fără acestea, viața ar fi mult mai complicată. Este important să lași la urmă produsele care se găsesc cu ușurință și asupra cărora te poți hotărî imediat.

Sursa foto: unsplash.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE