Home / Luduș / Măști gratuite distribuite în Luduș

Măști gratuite distribuite în Luduș

Cu câteva zile în urmă, Primăria orașului Luduș, prin Direcția de Asistență Socială din subordine, a început să distribuie în mod gratuit, măști de protecție persoanelor defavorizate care domiciliază în oraș. Pentru a beneficia de măștile gratuite persoanele trebuie să îndeplinească  una din următoarele condiții: să facă parte dintr-o familie beneficiară de alocație pentru susținerea familiei, să fie membru al unei familii beneficiare de ajutor social.

De gratuitatea acestor măști beneficiază și pensionarii sistemului public de pensii al căror drepturi sunt până la 704 de lei, inclusiv, precum și persoanele încadrate în grad de handicap care realizează venituri exclusiv din prestații sociale prevăzute la articolul 42 și 58 din Legea nr. 448/2006. Pentru a beneficia de cele 50 de măști gratuite, solicitanții trebuie să prezinte buletinul sau cartea de identitate în original. Distribuirea se face de luni până vineri între orele 8.30 – 15.00 în holul Casei de Cultură „Pompeiu Hărășteanu” Luduș.

Ioan A. BORGOVAN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTO: Ramona Crăciun, o poveste despre viață. Viața în Montessori Târgu Mureș  

Înainte de a începe efectiv școala, strecurându-mă printre munca la ziare și reviste, am avut …