Home / Administratie / Alexandru Iurian, reales primar cu 100%

Alexandru Iurian, reales primar cu 100%

Distribuie

Miza alegerilor locale din 27 septembrie în comuna Zau de Câmpie a vizat doar componența Consiliului Local, în condițiile în care pentru funcția de primar s-a înscris un singur candidat, în persoana primarului în exercițiu, Alexandru Iurian (PNL). Acesta a obținut 855 de voturi, PNL fiind majoritar și în Consiliul Local cu 8 reprezentanți, alături de 2 consilieri de la PSD, 2 reprezentanți de la Partida Romilor „Pro Europa” și un consilier de la UDMR.

„A fost un tur de alegeri care ne-a mulțumit. Chiar dacă pentru funcția de primar a fost doar un singur candidat, doresc să mulțumesc tuturor celor care au participat la scrutinul electoral din data de 27 septembrie. Le mulțumesc în primul rând pentru încrederea care mi-au acordat-o pentru cel de-al patrulea mandat. Doresc să le transmit că voi face tot ce îmi stă în putere pentru comuna noastră să putem absorbi cât mai mulți bani europeni. Aceste fonduri au fost cele care ne-au ajutat să dezvoltăm comuna Zau de Câmpie cel mai mult. În acest ciclu, din 2014 până în 2020, comuna Zau de Câmpie a beneficiat de 8 contracte cu finanțare europeană, fiind aproape singura sursă de dezvoltare, în condițiile în care eram în opoziție, nu am beneficiat de alte fonduri. Promit locuitorilor comunei Zau de Câmpie că vom continua în același ritm. Doresc ca lumea să fie mulțumită în urma activității care o pornim în acest nou mandat”, a declarat Alexandru Iurian, primarul comunei Zau de Câmpie.

Investiții și proiecte noi

„Pentru acest nou mandat avem în vedere finalizarea proiectelor începute și a celor aflate în derulare. Avem unele care acum trebuie să le pregătim, să le urcăm pe SEAP, să facem achiziția la lucrări, la două școli și o grădiniță nouă. Dorim la începutul acestui mandat să finalizăm proiectele la extinderea rețelei de apă-canal, modernizarea Căminului Cultural din Zau de Câmpie, reabilitarea sediului Primăriei, și nu în ultimul rând propunerea de noi proiecte. Aici aș aminti o sală de sport și modernizarea străzilor care au beneficiat de lucrări la apă-canal. Toate străzile reabilitate în comună au fost cele care au beneficiat de lucrări de apă și canalizare, în ideea ca pe viitor să nu mai fie nevoie să spargem asfaltul pentru a introduce apa sau canalizarea”, a subliniat Alexandru Iurian.

Alin Zaharie


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

VIDEO. Propunere PNL. Pasaj subteran în zona Cocoșul de Aur

Distribuie Consilierul local al Municipiului Târgu Mureș, Horea Șarlea, a prezentat, în cadrul unei conferințe …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.