Garsoniere de vânzare în Iași – Atenție când cumperi în bloc nou! Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 279 Vizualizări

Garsoniere de vânzare în Iași – Atenție când cumperi în bloc nou!

Garsoniere de vânzare în Iași se găsesc în anunțuri peste tot. Și asta pentru că sunt cel mai convenabil tip de locuință. Numai că cei care scot garsoniere de vânzare în Iași și nu numai, în imobile noi, nu sunt mereu corecți.

Garsoniere de vânzare în Iași și nu numai se caută mereu. Avantajele acestor locuințe pornesc de la prețul de achiziție și costurile mici de întreținere. În ultimii ani, dezvoltatorii au venit cu oferte extrem de atrăgătoare pentru cei care caută garsoniere de vânzare în Iași în Iași în construcții noi. Și mulți au profitat de oferte, regretând ulterior alegerile făcute. De aceea, este foarte important să te informezi înainte de a achiziționa garsoniere de vânzare în Iași noi.

Actele imobilului sunt foarte importante

Din dorința de a se stabili cât mai repede la casa lor, cei care vor să cumpere garsoniere de vânzare în Iași omit detalii importante. Chiar dacă actele garsonierei pe care vrei să o iei par în regulă, nu uita să-i ceri proprietarului sau dezvoltatorului autorizația ISU și pe cea de construcție a blocului. Nu te baza pe vorbe! Contractele individuale pentru utilități sunt primordiale. Dacă nu există, renunță la acel imobil. Ai grijă ca, în contractul de vânzare-cumpărare să fie stipulat tot ceea ce a promis dezvoltatorul și nu este finalizat, cât mai explicit. Și nu uita să verifici dacă există și o clauză privind eventualele vicii ascunse. Nu e de neglijat nici aspectul juridic în care se încadrează dezvoltatorul și imobilul. E posibil să te trezești, în fața notarului, cu surpriza de a încheia un contract cu un dezvoltator condamnat penal pentru alte înșelătorii imobiliare.

Uite-te bine la garsoniere de vânzare în Iași!

Când ești în căutare de garsoniere de vânzare în Iași, nu te pripi! Ia măsuri și la propriu, și la figurat. Nu e de râs să mergi cu o ruletă la vizionare, căci nu puține au fost cazurile în care suprafețele reale nu coincideau cu cele prezentate. Gândește-te că faci o investiție majoră, așa că nu trebuie să ignori detalii legate de izolație, instalații electrice și sanitare, sisteme de închidere, scurgeri și altele. Trebuie să ai în vedere că vei avea de împărțit spațiile comune ale imobilului, inclusiv ghena de gunoi. Dacă nu există un spațiu dedicat și nici o persoană care se ocupă de curățenie, riscurile sunt mari. Până și eventualele pete de mucegai dintr-o parcare subterană sau umezeala trebuie să-ți ridice semne de întrebare.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE