Home / Reviste / Ibanesti / Începe încheierea de precontracte pentru branșarea la gaz în comuna Ibănești

Începe încheierea de precontracte pentru branșarea la gaz în comuna Ibănești

Primăria Ibănești începe în perioada imediat următoare încheierea de precontracte pentru branșarea gospodăriilor la rețeaua de distribuție a gazului, informează  www.ibanesti.ro.

Potrivit aceleiași surse, precontractele sunt necesare depunerii cererii de finanțare pentru introducerea alimentării cu gaz. În acest sens, reprezentanții fiecărei gospodării din comuna Ibănești sunt așteptați, începând de luni, 5 octombrie, să semneze precontractele pentru branșare, cu un act de identitate valabil asupra lor.

Semnarea precontractelor se va face după următorul program:

– În zilele de luni: sala de manifestări de la Isticeu. Orele 10.00 -16.00.

– În zilele de marți și joi: căminele culturale din Dulcea și Ibănești Pădure. Orele 8.00 -16.00.

– În fiecare zi lucrătoare: Primăria Ibănești (bibliotecă). Orele 8.00 -16.00, respectiv 8.00-18.00 în zilele de miercuri.

Gospodăriile pentru care se semnează precontracte vor avea prioritate la branșare. Doar după finalizarea acestora, se va trece la branșarea gospodăriilor fără precontracte.
Proiectul nu include doar introducerea gazului, ci și branșarea gratuită a consumatorilor casnici.

Reprezentanții primăriei Ibănești anunță faptul că fără aceste precontracte, care susțin cererea de finanțare și demonstrează că în comuna Ibănești există suficiente solicitări pentru branșare, proiectul de introducere a gazului nu poate fi finanțat din fonduri europene.În plus, pentru că este vorba, practic, de un concurs de proiecte la nivel național, obținerea finanțării depinde de realizarea unui punctaj foarte bun. În acest caz, atingerea punctajului maxim posibil depinde de încheierea de precontracte de branșare cu cel puțin 60% dintre gospodăriile din comună.

„Este nevoie de implicarea directă și de efortul întregii comunități. În acest moment, depinde foarte mult de fiecare dintre noi să adunăm precontractele necesare și să obținem un punctaj ridicat pentru un proiect care înseamnă un câștig imens pentru comuna noastră, în termeni de confort, bunăstare și calitate a vieții”, a precizat  primarul comunei Ibănești, Dan Vasile Dumitru citat de www.ibanesti.ro

Pentru semnarea precontractelor sunt așteptați inclusiv proprietarii de cabane și case de vacanțe din comună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Se lansează aplicația FabCast la UAT Târgu Mureș!

Reprezentanții Universității de Arte (UAT) din Târgu Mureș au transmis joi, 22 octombrie, prin intermediul …