Home / Administratie / Kolcsár Gyula, reales primar în Gornești
rbt

Kolcsár Gyula, reales primar în Gornești

Kolcsár Gyula, candidatul UDMR la funcția de primar al comunei Gornești, a obținut un nou mandat de primar, grație celor 2.022 de voturi valabil exprimate din totalul de 2.368 înregistrate la alegerile locale de duminică, 27 septembrie. Restul candidaților au obținut rezultate modeste, respectiv Doru Ciobanu (ALDE) – 299 de voturi și Cisar Alexandr (POL) – 47 de voturi. Supremația UDMR se regăsește și în ce privește Consiliul Local cu 11 consilieri, față de 2 consilieri de la PNL și un consilier de la PSD și unul de la ALDE.

„Vreau să mulțumesc locuitorilor comunei pentru încrederea acordată prin votul din 27 septembrie. Mi-au dovedit încă o dată că au încredere îm mine și în echipa mea, dovadă cei 11 consilieri cât însumează UDMR în Consiliul Local Gornești. Cu siguranță, așa cum s-a întâmplat în toate mandatele, nu îi voi dezamăgi nici acum. Pe primul loc pentru noi este și va fi dezvoltarea comunei. În acest nou mandat vom avea trei consilieri noi, din totalul de 11, alături de care sperăm să facem lucruri bune pentru comuna Gornești”, a declarat, pentru cotidianul Zi de zi, Kolcsár Gyula, primarul comunei Gornești.

Prioritățile noului mandat

Potrivit primarului Kolcsár Gyula, prioritățile începutului noului mandat au în vedere finalizarea canalizării și alimentarea cu apă potabilă la nivelul comunei.

„Cu toții avem așteptări de la acest nou mandat, inclusiv în ce mă privește. Sperăm să fie unul care să aibă suport material, să putem depune proiecte, atât cu finanțare europeană cât și proiecte cu finanțare de la Guvern, în condițiile în care suntem o comună destul de mare, cu foarte mult de lucru. Din punctul meu de vedere pot spune că suntem pe un drum bun, dar cu toate acestea, avem multe lucruri de pus la punct, în special în ce privește partea de infrastructură. În acest an am depus eforturi substanțiale, inclusiv de la bugetul local, pentru rezolvarea acestor aspect. Pentru anul viitor vom face eforturi deosebite, tot din bugetul local dar și fonduri din surse externe, să putem avansa cu anumite proiecte. Aici dau exemplu proiectului cu canalizarea de la Periș și Gornești, investiție care dorim să o finalizăm cât se poate de repede. De asemenea, rețelele de apă potabilă în localităție Petrilaca și Teleac, și nu în ultimul rând rezolvarea drumurilor comunale care au rămas neasfaltate”, a subliniat primarul comunei Gornești.

Citeste si:  Concurs la Curtea de Apel Târgu Mureș

Alin Zaharie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Poliția Rutieră, controale pe tronsoanele de autostradă din județul Mureș

La data de 20 ianuarie, în baza unui plan de acțiune elaborat de Direcția Rutieră …