Home / Administratie / Florin Cristian Ștefan (PSD), primar la 34 de ani în Pogăceaua

Florin Cristian Ștefan (PSD), primar la 34 de ani în Pogăceaua

Distribuie

Candidatul Partidului Social Democrat (PSD) pentru funcția de primar al comunei Pogăceaua, Florin Cristian Ștefan, a câștigat alegerile locale din 27 septembrie cu un scor de 455 de voturi, respectiv 46,05% din totalul voturilor exprimate.

Potrivit paginii web a Autorității Electorale Permanente, social-democratul Florin Cristian Ștefan l-a învins pe primarul în exercițiu, liberalul Viorel Șuteu (care a obținut 407 de voturi – 41,19%), dar și pe Florentin Petru Cucuta (PMP, 108 de voturi – 10,93%) și Vasile Ormenișan (independent, 18 voturi – 1,82%).

Din totalul alegătorilor înscriși pe listele din Pogăceaua s-au prezentat la urne 1.064 de alegători (prezență de 70,41%), iar 76 de voturi au fost declarate nule.

”Vom începe să muncim pentru dezvoltarea comunei”

Noul primar al comunei Pogăceaua are vârsta de 34 de ani, este absolvent al Facultății de Inginerie, Petrol și Gaze din Sibiu, iar înainte de alegeri și-a desfășurat activitatea în cadrul companiei Transgaz. Florin Cristian Ștefan a intrat în politică în 2014, în 2016 a fost ales în funcția de consilier local, iar în prezent deține funcția de președinte al PSD Pogăceaua.

”Dragi consăteni, dragi alegători, permiteți-mi să vă mulțumesc pentru că mi-ați acordat votul, mie și echipei mele de consilieri. Mulțumesc tuturor celor care ați crezut în schimbare! Aceste alegeri au demonstrat că voința cetățenilor nu poate fi înfrântă. Sunt onorat de votul dumneavoastră, îmi asum această mare responsabilitate în folosul dumneavoastră. Această funcție mă obligă să fac tot ce îmi stă în puteri, cu inima deschisă, pentru comunitatea noastră. Cu ajutorul dumneavoastră și cu voia Lui Dumnezeu am reușit să facem schimbarea. După preluarea mandatului de primar, vom începe să muncim pentru dezvoltarea comunei!”, a transmis, pe pagina sa de Facebook, Florin Cristian Ștefan, noul primar al comunei Pogăceaua.

PSD, majoritate cu/de AUR?

În ceea ce privește competiția electorală pentru Consiliul Local al comunei Pogăceaua, rezultatele consemnate pe site-ul Autorității Electorale Permanente sunt următoarele: PSD (378 de voturi – 40,04%), PNL (365 de voturi – 38,66%), PMP (108 de voturi – 11,44%), AUR (70 de voturi – 7,41%) și Vasile Ormenișan (independent, 23 de voturi – 2,43%).

Astfel, cele 11 mandate de consilier local s-au distribuit după cum urmează: 5 pentru PSD, 4 pentru PNL și câte 1 pentru PMP și AUR.

Alex TOTH

 

 

 


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.