Fiere, premiera începutului de stagiune la Teatrul Studio Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 291 Vizualizări

Fiere, premiera începutului de stagiune la Teatrul Studio

Stagiunea 2020-2021 la Teatrul Studio  (str. Kote­les Samuel nr. 6) programează în această săptămână premiera spectacolului Fiere, de Laila Ripoll. Spectacolul pus în scenă de Monica Ristea va putea fi văzut în zilele de joi și vineri (8 și 9 octombrie 2020), ora 18:00. Distribuția spectacolului îi cuprinde pe  Mălina Moraru, Sașa Pânzaru, Cătălina Gulan, Cristina Ciulei, Andreea Cuc, Mădălina Popa, Renata Mladoniczky, Anamaria Popa și Denissa Rogoz.

Fiere, de Laila Ripoll, este un text spaniol contemporan, care prezintă povestea a patru personaje feminine: surorile Daria, Nazaria, Aurorita și servitoarea lor, Ulpiana. Spectacolul se desfășoară de-a lungul unei nopți, la priveghiul răposatului soț al Nazariei, José Rosario Antúnez Valdivieso. Relațiile dintre cele patru personaje se bazează pe manipulare și răzbunare, iar vechimea lor le-a transformat în relații de acută dependență. De la certuri banale la acte de violență, povestea celor patru femei este dominată de trecutul tumultuos. Ce altă noapte ar fi mai potrivită pentru a descoperi fapte care au stat ascunse zeci de ani, dacă nu noaptea priveghiului lui José? Minciuna, răzbunarea, ura se amestecă, învăluite de mister, în conacul din satul spaniol uitat de lume, iar umorul face ca acest amestec să devină unul savuros.

Laila Ripoll (născută la data de 4 august 1964, în Madrid) este regizor și dramaturg de origine spaniolă. La baza operelor sale stă umorul, provenit din alăturarea diverselor elemente cu un caracter de fantasmă, uneori inspirate de folclorul spaniol, și cu o vizibilă dominantă a universului feminin. Pentru textul Fiere a obținut, în anul 2001, Premiul Maria Teresa de Léon (Premiul special al juriului).

Intrarea la spectacole este liberă în limita a 50 de locuri. Rezervări se pot face pe  e-mail: rezervari@teatrulstudio.ro sau
www.teatrulstudio.ro

Reguli de acces la spectacol 

– Accesul spectatorilor va fi permis doar dacă aceștia vor purta mască (medicală/non-medicală). Purtarea măștii este obligatorie pe toată durata reprezentației, iar masca trebuie să acopere atât gura, cât și nasul. Persoanele care refuză purtarea măștii nu vor avea acces la reprezentație.
– Nu este permis accesul persoanelor care înregistrează temperatura măsurată mai mare de 37,3°C.
– Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces la eveniment.
– Nu este permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, febră, stare generală modificată).
– În toate zonele de aşteptare (la intrare sau la ieşire) participanţii trebuie să păstreze distanţa de minimum 1,5 m.
– Nu se permite modificare locurilor pe scaune, acestea trebuie să rămână la distanța stabilită.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE