Inter – Eng 2020, online Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 313 Vizualizări

Inter – Eng 2020, online

Compartimentul Relații Publice din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ,,George Emil Palade” din Târgu Mureș a anunțat luni,  5 octombrie, faptul că Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației din cadrul UMFST, va organiza online a 14 – a ediție a conferinței internaționale ,,Interdisciplinaritate în inginerie – Inter – Eng 2020”, iar deschiderea evenimentului va avea loc joi, 8 octombrie de la ora 10.00.

,,Conferinţa Internaţională „Interdisciplinaritatea în Inginerie – Inter-Eng 2020” este la a 14-a ediție, de la debutul său care a avut loc în anul 2003. Ediţia din acest an, organizată în parteneriat cu Academia de Ştiinţe Tehnice din România, Universitatea McMaster din Canada şi Universitatea Zagazig din Egypt, reunește participanți din 12 țări de pe 5 continente precum: România, Ungaria, Elveția, Spania, Finlanda, Slovacia, Canada, Egipt, Maroc, Arabia Saudită, Algeria sau India, specialişti din domeniul ingineriei şi din domenii adiacente, din comunitatea academică românească şi mondială. În acest an evenimentul științific se desfășoară on-line, fiind accesibil publicului larg la adresa https://inter-eng.umfst.ro/2020/ ”, a transmis președintele comitetului științific, prof. dr. habil. ing. Liviu Moldovan.

În cele 13 ediții care s-au desfășurat până în prezent, conferința a reușit focalizarea interesului pentru ramura inginerească a științei și cercetării.

,,Conferinţa Internaţională „Interdisciplinaritatea în Inginerie – Inter-Eng 2020” reprezintă un important forum profesional şi ştiinţific organizat de către Facultatea de Inginerie și Tehnologia Informației a Universităţii de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureş, care a devenit, de la o ediţie la alta, un eveniment de referinţă în viaţa ştiinţifică a oraşului prin numărul crescând al specialiştilor români şi străini participanţi. În această ediție a conferinței sunt prezentate 132 de lucrări științifice, tema principală a conferinței fiind „Viitorul Europei este digital: o viziune largă a conceptului de Industrie 4.0, dincolo de fabricația din întreprindere”, a adăugat prof. dr. habil. ing. Liviu Moldovan.

Lucrările conferinței vor fi publicate în revista Proceedings, editată de MDPI Basel – Elveția și evaluată de Clarivate Analytics Web of Science – Conference Proceedings Citation Index, iar printre cei mai importanți invitați ai acestei ediții, se numără: prof. dr. ing. Mo Elbestawi, Universitatea McMaster, Canada; prof. dr. ing. Abdelazim M. Negm, Universitatea din Zagazig, Egipt; prof. dr. habil. Laszlo Kovacs, Universitatea din Miskolc, Ungaria și prof. dr. Ahmed Hussein Ibrahim, Universitatea din Zagazig, Egipt.

Andreea ȚIȚIU

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE