”Planul lui Emil”, agreat de 74% din alegătorii din Chețani Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1193 Vizualizări

”Planul lui Emil”, agreat de 74% din alegătorii din Chețani

Primarul independent al comunei Chețani, Emil Florin Mocanu (60 de ani), a fost reales în funcție la alegerile locale din 27 septembrie cu 871 de voturi obținute, adică 73,81% din totalul voturilor exprimate.

”Voi lupta în fiecare zi, ceas de ceas, secundă de secundă”

Conform paginii web a Autorității Electorale Permanente, Emil Florin Mocanu i-a învins pe Silviu Gherman (PNL, 261 de voturi – 22,11%) și Daniel Marcel Bega (PSD, 48 de voturi – 4,06%).

Din totalul de 2.084 de alegători înscriși pe listele electorale din Chețani s-au prezentat la urne 1.271 de alegători (prezență la vot de 60,98%), iar 75 de voturi au fost declarate nule.

”Doresc să împart cu voi, din nou, emoția bucuriei trăite duminică, 27 septembrie când, prin dorința și alegerea voastră majoritară, am primit imensa responsabilitate de a conduce destinele comunității noastre pentru următorii 4 ani, în calitate de primar. Ați aflat cu toții despre ”Planul lui Emil”, un ambițios și generos plan pe care, alături de o echipă tânără și puternică o să îl transpunem în realitate, prin multă muncă și dăruire, prin credință și profesionalism. Înainte însă de a avea un plan, am un vis! Un vis în care cu toții să trăim fericiți într-o comunitate mai bună, un vis în care să avem o viață sigură și împlinită alături de bunici, părinți și copii, un vis în care noi toți devenim o singură mare inimă. Pentru acest vis voi lupta în fiecare zi, ceas de ceas, secundă de secundă”, a transmis Emil Florin Mocanu.

PMP, 5 mandate în Consiliul Local

Pentru Consiliul Local al comunei Chețani, bătălia electorală s-a dat între 7 tabere, iar rezultatele sunt următoarele: PMP (550 de voturi – 47,66%), PNL (170 de voturi – 14,73%), Cornel Ilea (independent, 109 de voturi – 9,44%), PSD (99 de voturi – 8,57%), Alianța USR-PLUS (97 de voturi – 8,40%), UDMR (79 de voturi – 6,84%) și Pro România (50 de voturi – 4,33%).

Astfel, cele 11 mandate de consilieri județeni au fost distribuite după cum urmează: 5 pentru PMP, 2 pentru PNL și câte 1 pentru Cornel Ilea, PSD, Alianța USR-PLUS și UDMR.

Alex TOTH

 

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE