Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean, testat pozitiv pentru coronavirus Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 1196 Vizualizări

Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean, testat pozitiv pentru coronavirus

Péter Ferenc, președintele Consiliului Județean (CJ) Mureș, a anunțat, în această după-amiază, că este infectat cu coronavirus. Potrivit anunțului acestuia de pe rețeaua de socializare FB, a primit rezultatul testului în această după-amiaza și acesta este pozitiv. Timp de 14 zile, președintele va rămâne în izolare. 
„Nu m-am simțit bine și am decis, din precauție, să fac un test pentru coronavirus. Am primit azi după-amiază rezultatul, a fost pozitiv. Deocamdată sunt bine, nu am nevoie de tratament spitalicesc, dar mă voi retrage în izolare la domiciliu pentru următoarele 14 zile. Am informat pe toți cei pe care i-am întâlnit în ultimele trei zile despre rezultatul testului. Vom lua măsurile necesare și la nivelul Consiliului Județean pentru a garanta sănătatea colegilor.
Numărul infecțiilor COVID-19 a crescut rapid în ultimele zile în întreaga țară.  Îndemn pe toată lumea să ia în serios măsurile de protecție și de distanțare. Să facem tot ce putem pentru a ne proteja propria sănătate precum și pe a celor dragi!”, a postat acesta.
Îi dorim sănătate!
Vă reamintim că în această perioadă pentru a preveni îmbolnăvirea sau a reduce riscul de îmbolnăvire este indicat să utilizați masca de protecție în afara domiciliului, să evitați locurile aglomerate și să păstrați o distanță de minim 1,5 m față de alte persoane.
Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE