Prefectul Mara Togănel, mesaj de Ziua Holocaustului Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 169 Vizualizări

Prefectul Mara Togănel, mesaj de Ziua Holocaustului

Instituția Prefectului – Județul Mureș a transmis vineri, 9 octombrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul că în fiecare an data de 9 octombrie marchează Ziua Holocaustului, comemorarea victimelor Holocaustului fiind o datorie a statului român și un semn de a arăta ca România a învățat din lecțiile secolului trecut.

Din cauza situației epidemiologice din ultimele zile, Instituția Prefectului – Județul Mureș și Comunitatea Evreilor din Târgu Mureș au decis anularea evenimentului dedicat acestei zile.

,,De Ziua Holocaustului, rememorăm unul dintre cele mai tragice episoade din istoria internațională, dar și a României. Astăzi, vă îndemn să tratați această zi ca pe o lecție puternică despre respingerea oricărei forme a intoleranței, xenofobiei și antisemitismului. De asemenea, trebuie să îi educăm pe copii, încă de la cele mai fragede vârste, să se poziționeze oricând și oriunde împotriva urii, a discriminării și a dezumanizării. Județul Mureș a fost și este caracterizat de multiculturalitate, acest element devenind un brand care ne scoate în evidență la nivel național. Este datoria noastră să promovăm această marcă și să tratăm cu toleranță fiecare persoană din jur. Am convingerea că vom depăși pandemia de coronavirus și vom putea să marcăm din nou, împreună, această zi de o importanță deosebită pentru noi”, a declarat Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE